intel pentium 2.2 ghz çift çekirdek 2 mb önbellek
hd2600 gddr4 128/256 bit
2 gb ram max 4 gb
320 gb hdd
işlemciyi overclocklayacağım
arkadaşımın bilgisayarı gta iv'ü kaldırırmı?
- 1
- 2
2GB RAM 4GB MAX NASIL OLUYOR
KALDIRIR SEN YAP O.C
ben e2200 işlemci+ Nvidia 8400 gs ile low'da kasa kasa oynuyordum.
kaldırır ama low'da kasmadan oynar yani
patch'ı indirmeyince şu anki sistem de bile yollar falan yok
hd çözünürlük medium-high açar bence o kadarda düşürmeyin
en azından 15 fps
zaten en az 15 fps ufak kasmalar dışında akıcıdır
15 fps metro 2033'te biraz kasmaya sebep oluyor ki gta ıv'te de kasacaktır.
speed gear kullanarak oyun hızlandırılabilir.
herneyse 800x600 herşeyi low'a alır diyorsunuz.
ama yinede medium-high oynar.işlemci normal-iyi ekran kartı iyi-çok iyi ram idare eder.hdd iyi-çok iyi
yok yok joker led tv'ye bağla sen kasmadan oynarsın
Zeki insan ekran kartına iyi-çok iyi seviyesine koymuş sanki HD6850 seviyesinde bir kart var adam
kart kötü mü? iyiye yakın iyi-çok iyi dedim ben
led tv'ye bağlamak la ne alakası var?
minimum ayarda açmasının sebebi işlemci mi?
o site artık çökmüş çalıştırılabilen pcye çalıştırılamaz çalıştırılamayn pcye çalıştırılabilir diyor :D
ayrıca daha önce arkadaşım bir ara kurmuştu 1024x768 200 hz medium-high gibi oynamıştı.ama sonra format attı.
200 hz?
joker yalan söylediğin çok belli . madem önceden adam kurdu oynadı neden konu açıyorsun?
200 hz hee
1-resmini çekerim monitör 200 hz destekliyor :D
2-daha önce kurdu ama format attı format atmadan önce oyun bu söylediğim ayarlarda kasmadan açıyordu ama birden donmasız hata verdi :D büyük ihtimalle crack sorunuydu.şimdi patch kuracağız.
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ull-hd-80-cm-lcd-tv,-1920x1080,-200-hz,-4xhdmi,-dlna,-usb,tx-l32e30e/productdetails.aspx?I_ID=58665
bunla mı oynadı 200hz'de hadi doğruyu söyle
1-resmini çekerim monitör 200 hz destekliyor :D200 hz'de hemide vayyy beee
2-daha önce kurdu ama format attı format atmadan önce oyun bu söylediğim ayarlarda kasmadan açıyordu ama birden donmasız hata verdi :D büyük ihtimalle crack sorunuydu.şimdi patch kuracağız.kafandan senaryolar uydurup uydurup yazıyon zeki madem önceden medium full arasıydı ee sistem değişmediğine crack ve patchlerde sorun var diyip de yapabilirdin
amacın sadece konu açmak.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (234687) ~ 22 Nisan 2012 00:29
O kart o oyunu zor açar
joker aksam aksam ne iciyorsun ne cekiyorsun bilmiyorum ama durumun vahim bali cekme yeter.
birak gta 4 oynamayi o makineyle ancak o kartla playstaion vitaya cikan surumundeki gta yi bile oynatmaz.
belki o bile fazla yutubeden gta 4 videosunu izlesen bile bilgisayarin yine takilir yinekasar arkadasinin pc.
arkadasin kimseye gorunmeden bakondan assagi sallasin eskiciler bile akillandilar o pc ye para vermezler.Alanin elinde patlar o pc satsan satilmaz atsan atilmaz evde muzede tarihi eser niyetine saklarlar.
- 1
- 2