arkadaslar 3 gb t8300 işlemcide 32 bit 64 bit mii daha performasn lı olur
arkadaslar 3 gb t8300 işlemcide 32 bit 64 bit
şuan 32 bit kullanmaktayım ama 64 bit daha performanslı olur dedıgınıze gore hemen ona gecıs yapım
Tabiikide 64bit işletim sistemi bilgisayarınızdan tam performans almanız için yararlı olacaktır.
Xp64bit önermiyorum, sorunlu bir sistem.
Şuan en iyi alternatif olarak windows7 görünüyor.
İşlemci x64 destekliyor. DEP ile daha güvende olabilirsiniz. x64 için daha fazla bilgi için tıklayınız.
yarın ılk ıs cd cıye gıdıp 64 bıt alacam varsa tabııkı 32 bıt ı bıle zar zor ındırmıstım kota yuzunden
bir ara zaman ayırın da
https://www.chip.com.tr/forum/windows-7-sik-sorulan-sorular-ve-cevaplari_t126322.html
burayı okuyun..böle konular açma gereksiniminde bulunmayacaksınız...
kusura bakmayın rahatsız ettık chip forumuna artık girilmez deneyımlı uyeler hem recep baltaş(admin) siz ve sizin gibiler en ufak seyde kopuruyorsunuz bende on kere okudum verdıgınız lınktekı makaleyı ama benım 3 gb ram var acaba bı performans farkı olusurmu dıye merak etmıstım
estağfullah ,rahatsızlık değil ,yanlış algılamayın hemen......
efendim orada sabit konularda demiş ki Recep Baltaş ''işlemcin destekliyorsa kuracaksın 64bit''
sitesinden de arama yaparsınız çok sayıda konu bulursunuz , işlemcinizin destekleyip desteklemediği konusunda..ki link de verdim..oradan bakıp hemen geçebilirsiniz..