Merhabalar bn 1 hafta önce asus k52jt-sx171d laptop aldım. Bir sorum olacak laptopu şarja takınca intel turboboost tecnology monitör habire fırlıyor. Bilgisayar freedos geldi bnde win7 pro kurdum önceden yoktu daha sonraları çıkmaya başladı. Birde klavyesinde +-*/ end pgdn pgup home tuşları sanki çökermiş gibi oluyor. Bu ilerde sorun olur mu.. Ha şunu da söyleyeyim windowsu kurdum driverleri falan birden elektrik kesildi bnde bataryayı takmamıştım sonra bluetooth'ttan müzik atacaktım tıkladım mavi ekran verdi bilgisayar kapandı açıldı bir sorun yoktu şuan kullanıyorum memnunum performansı falan iyi ama o turboboost kafama takılıyo acaba ciddi bir sorun olabilir mi?Bir de bnm flash belleği bir arkadasm bndn habersiz almış bnde antivirüs yüklememiştim virüs buldu bilgisayar microsoft'un antivürüsü combofixle tarattım temizlendi.Ben internetteyken bile işlemci göstergesi %10'a falan vuruyo sizce bu durum normal mi?Eğer ciddi bir sorun ise ürünü değiştireyim diyorum şimdiden teşekkürler... ürün linki burda: http://www.hizlial.com/bilgisaya ... 0.001.1196.0463.htm
Arkadaşlar acil yardımınız lazım...
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
Son Düzenleme: MEDENİBARLAS ~ 11 Mayıs 2011 18:45