Ben suan
işlemci:intel pentıum dual cpu e6700 3.20 ghz
ram:3 gb ddr3
ekran kartı:9800GT 1GB 256 BIT EKRAN KARTI DDR3
PSU:240 W
COD 7,MAFIA 2 BENZERI OYUNLARI ARA ARA SIK SIK TAKILIYOR
YANI TAKILIYOR 4 SANIYE SNRA DEVAM EDIYO BOYLE BOYLE OLUYOR PSU 800 WAT TI TAMIRE YOLLADIM ONUN YERINE 240 W KULLANUYORUM SUAN PSU YUZUNDEN OLABILIR MI ACABA?
arkadaslar acıl yardımm cok acılll
bi dur hele soluklan
bi dinlen soluk soluga kalmissin
hele bi sakince anlat
psu 240 watt'mı sen bilgisayarı aç sadece müzik dinle :D
işin esprisi bir yana ben 350 watt lık psu ile zor oynuyordum oyunları arada tökezliyordu 550 watt'a geçtim
memnunum...
Sana güzel bir örnek veriyim. Asus notebookumda 1 kiloya yakın güç kaynağı var. Ağır geliyor diye iş yerinde bırakıp evdeki eski msi notebookun 300 gr kadar ağırlıktaki güç kaynağını(adaptör diyecem de pc ye benzetiyoruz) takıyordum. ikiside 19 volt ama amperleri 3 ampere 6 amper.
Canım sıkıldı bir oyun oynayayım dedim açtım CS: Source u. Bütün ayarlar en üst seviyede açıp oynuyordum. 30 kadar bot atıp başladım oyuna.
Oyun güzel gidiyor gidiyor tak takılıyor ve kafamdan kurşunu yiyip ölmüş oluyorum. Neden kasıyor bu salak diye düşündüm en düşüğe getirip çözünürlüğü 1920*1080 den 800*600 e getirdim. Bunu bilerek yapıyorum ki donanımda sorun varsa anlayayım diye. Yine aynı takılıyor.
Bu arada gözüme notebookun power ışığı takılıyor. Prizde iken yeşil yanan güç göstergesi bir an sönüyor ve oyun kitleniyor.
Jeton bir anda düşüyor ve gücün yetmediğini anlıyorum. Notebooku bozardı bu durum çünkü bataryaya geçiriyor kendini ve tekrar tetikliyor.
Araban son hızda benzinde giderken sen bir anda lpg ye geçirirsen araba tekler ama yine devam eder mantığı.
Güç kaynağına fazla yüklenme. Aşırı yüklenmeden bir anda elindeki sistemden olabilirsin. Ben mi? Bir daha kendi adaptöründen başkasını takmam notebooka. GPU çok güç yiyormuş :P
Sende de bendeki gibi durum. PSU anakarta vs ye 12 voltu veriyor ama amper yetersiz kalınca gariban gibi kalıyorsun ortada...
Sana güzel bir örnek veriyim. Asus notebookumda 1 kiloya yakın güç kaynağı var. Ağır geliyor diye iş yerinde bırakıp evdeki eski msi notebookun 300 gr kadar ağırlıktaki güç kaynağını(adaptör diyecem de pc ye benzetiyoruz) takıyordum. ikiside 19 volt ama amperleri 3 ampere 6 amper.elıne sağlk kardesm cok tesekkr ederm yardımcı oldun bu arada saoln arkadaslar 800 W PSU ALDIM YETER HERALDE :dCanım sıkıldı bir oyun oynayayım dedim açtım CS: Source u. Bütün ayarlar en üst seviyede açıp oynuyordum. 30 kadar bot atıp başladım oyuna.
Oyun güzel gidiyor gidiyor tak takılıyor ve kafamdan kurşunu yiyip ölmüş oluyorum. Neden kasıyor bu salak diye düşündüm en düşüğe getirip çözünürlüğü 1920*1080 den 800*600 e getirdim. Bunu bilerek yapıyorum ki donanımda sorun varsa anlayayım diye. Yine aynı takılıyor.
Bu arada gözüme notebookun power ışığı takılıyor. Prizde iken yeşil yanan güç göstergesi bir an sönüyor ve oyun kitleniyor.
Jeton bir anda düşüyor ve gücün yetmediğini anlıyorum. Notebooku bozardı bu durum çünkü bataryaya geçiriyor kendini ve tekrar tetikliyor.
Araban son hızda benzinde giderken sen bir anda lpg ye geçirirsen araba tekler ama yine devam eder mantığı.
Güç kaynağına fazla yüklenme. Aşırı yüklenmeden bir anda elindeki sistemden olabilirsin. Ben mi? Bir daha kendi adaptöründen başkasını takmam notebooka. GPU çok güç yiyormuş :P
Sende de bendeki gibi durum. PSU anakarta vs ye 12 voltu veriyor ama amper yetersiz kalınca gariban gibi kalıyorsun ortada...