arkadaşlar ekran kırmızı oldu monitör kırmızı ekran veriyor monitere vurdunmu düzeliyor.e.kartıyla alakası yok sanırım yardımmmm edinnnnnnnnnnn babam görmeden sorunu öğrenim çabuk internette okuduğuma göre monitör gitmiş bu arada monitör 2007 casper 17inç tüplü arkası var kocamn yani...
çabuk cevap.
şuanda vurdum düzgün!!!!!!!! bu arada e.kartıyla oynadım mı bişey olmuyor.
bu arada hdmı ile ekranı tvye yansıttığımda lcd tv kırmızı felan olmuyor...
arkadaşlar acilllll
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
206 mesaj
OP Yıllanmış Üye
206 mesaj
hayır vermiyor nolur şu işi çözelim
OP Yıllanmış Üye
206 mesaj
monitörün kafasına vurunca geçiyo ve hdmı ile tvye yansıttınmı kırmızı ekran felan yok
OP Yıllanmış Üye
206 mesaj
anlamadım dostum şöyle sölim monitör kırmızı olduğu anda lcd tvye yansıttınmı lcd tvde kırmızı olmuyor.aynı
anda.
Son Düzenleme: börkcancan ~ 04 Mart 2012 19:17
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
senin çözebileceğin bişey olduğunu sanmıyorum. belliki mönitör arızası.. ekran kartını vs fazla kurcalama onada zarar verebilirsin. en olmadı o monitörden 50/60 tl ye alabilirsin zaten. sağlık en önemlisi fazla sıkıntı yapma o monitör için.
arkadaşlar ekran kırmızı oldu monitör kırmızı ekran veriyor monitere vurdunmu düzeliyor.e.kartıyla alakası yok sanırım yardımmmm edinnnnnnnnnnn babam görmeden sorunu öğrenim çabuk internette okuduğuma göre monitör gitmiş bu arada monitör 2007 casper 17inç tüplü arkası var kocamn yani...Bu kadar paniğe ne gerek var ? adam gibi izah edersin babana monitör ömrünü tamamlamış diye ayrıca 100 TL ile 150 TL arası çok güzel 17İnç veya 19İnç LCD monitörler var,alırsınız bir tane olur biter ?
çabuk cevap.
şuanda vurdum düzgün!!!!!!!! bu arada e.kartıyla oynadım mı bişey olmuyor.
bu arada hdmı ile ekranı tvye yansıttığımda lcd tv kırmızı felan olmuyor...