Arkadaşlar belki moraliniz bozulacak ama paylaşmak istedim gercekten benim tüğlerim ürperdii...
buyrun buradan konuyu inceleyinn
Arkadaşlar belki moraliniz bozulacak ama paylaşmak istedim gercekten benim tüğlerim ürperdii...
buyrun buradan konuyu inceleyinn
inşallah öyledir ama olmayacak birşeyde değil
inanmayın böyle şeyleri genetik olarak bu olay mümkün değil arkadaşlar tamamen internet yalanı.
İnternette böyle şeylere çok rastladım. Tamamen yalan!
evet ya büyük ihtimalle yalan konuyu ekledikten sonra haber sitelerini inceledim doğruluk payı olsaydı kesinlikle çıkardı :D
Bebegin hic kollari, ayaklari oynamiyor (her resimde ayni konumda) .... Bu ne is??? :)
TBCMagicBebegin hic kollari, ayaklari oynamiyor (her resimde ayni konumda) .... Bu ne is??? :)Fotoğraf olduğundan olabilirmi yani photoshopSon Düzenleme: saymex ~ 17 Ocak 2009 15:19
İyide neden böyle bişey yapsınlar bu insanların amacı ne niye fake yapıyorlar bunu anlamamışımdır.
JeWoRİyide neden böyle bişey yapsınlar bu insanların amacı ne niye fake yapıyorlar bunu anlamamışımdır.Uğraşacak gereksiz bir şey arıyor olabilirler.
zilyon çeşit tip var şu dünyada ve çoğunun yapcak işleri yok harcicak zamanları çok. hayatta inanmam böyle şeylere, hele ki forumlardansa. adam gibi bilimsel bir kurumun onayıyla haber olarak yayınlanırsa anca...
eğlenmek için geyik maksatlı yapıyorlar fake tabikide... biyolojik olarak insan spermi hayvanların yumurtasına giremez (enzim farklılığı yüzünden isterse zorla sokulsun yine olmaz)
tabi şu genlerle oynama haberi vardı o bundan başka bir durum...
valla bencede internet dolanlarindan bir tanesi.. böyle seyler insanlarin kafasini bulandirmak icin yapiliyor.. bilim denen bisey var bence. ama yinede aman olmasin öyle seyler..
Babayı bulalım bence o insandır yada bu photoshop çok parlak mış bebek te ha:D
sayfadaki bazı "koyun"ların yorumlarına bakın hele :D :
-bu çok iğrenç ve ibretlik bi olay tabi ibret alabilene
bunu yazan saf heralde insan köpek çiftleşmesini düşünmüş :D
urkatatsayfadaki bazı "koyun"ların yorumlarına bakın hele :D :valla kardeşim öyle sapıklıklar var ki şu internette görünce insan küçük dilini yutuyo sonra çıkarıp tekrar yutuyo o derece. biraz araştırırsan görürsün. ve insanın kimyası altüst oluyo.kendimden biliyorum
-bu çok iğrenç ve ibretlik bi olay tabi ibret alabilenebunu yazan saf heralde insan köpek çiftleşmesini düşünmüş :
Kimya alanından böyle bi'şey imkansız bence.Olamaz olduramaz.
bir dostvalla kardeşim öyle sapıklıklar var ki şu internette görünce insan küçük dilini yutuyo sonra çıkarıp tekrar yutuyo o derece. biraz araştırırsan görürsün. ve insanın kimyası altüst oluyo.kendimden biliyorumbiliyorum da, o işlemin başarıya ulaştığını düşünmüş olmalı bunlar
-insanoğlunu azgınlığı bunlar kıyamet kopacaaak!!la bi de get!
eskiden atvde korcan kararın sunduğu şok adında bir program vardı
o geldi aklıma :D orda da buna benzer bir şey göstermişti haber diye yapmışlar eşşekle insan karışımı bir bebek dünyaya geldi diye gösteriyordu bir tane bebek bulmuşlar bebeğe bir kuyruk yapmışlar gösteriyorlardı hatta eşşeğin sahibi de gösteriyo adama diyorlar bu nasıl oldu işte şeytana uyduk ta yaptık bir cahillik cezasını çekecez mecbur bu çocuğa bakacaz devlet ameliyat için yardım etsin falan diyordu adam. aynen böyleydi çook eskiden izlemiştim. belki hatırlayanlar varsa bu programı bilenler bilir. :D