[URL=http://imageshack.us][/URL] arasıra internet explorer,camera, indows media player gibi programlada hata var diyor sizce neden
arkadaşlar ben xp kullanıyoorum
ben vista kullanıyorum benimde oluyor ara sıra.ama internet explorer i rahat kullanıyorum orada sorun yok ancak.işim bittiğinde kapattıgımda kapanıyor.hemen ardından.hata mesajı vriyor.sendedemi böyle
genellikle yanlış yüklemek yada güncelleştirirken bir sorun çıkarsa daha sonrasın da böyle hatalar veryior yada internet explorer tam kapatılmadığından arka bellekte çalışır durunda oluyor o yüzden
internet tarıyıcısı olarak OPERA kullanın böyle bir sorun çıkmaz birde
işletim sistemi olarak xp veya pardus vs kullanın vista daha erken kullanmak için diye düşünüyorum
neden bu tarz hatalar verdiğini yazmamışsın ama yazdığın programlar özellikle de wmp camera gibi programlar hantal ve yanıt vermesi biraz zaman alan programlardır sistemininin özelliklerini yazmamışsın eğer ramin düşükse sistem iyice yavaşlayacaktır. sende programların yanıt vermesini beklemeden sonlandırma yoluna gidiyorsan bu hatayı görüntülüyor olabilir.
ancak bu sadece bi tahmin biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen daha net cevaplar veren arkadaşlar olacaktır.
sorununun sebebi tam da burada yatıyor 256 mb ram artık bir çok program için düşük kalıyor acilen ram takviyesi yaparsan sorunların çözülecektir. kolay gelsin
hayır bu sorun tamamen ram'den kaynaklanmıyor.ama ram'i 512 yap.sorun şurdan: kullanılan program ağır bi iş yapıyorsa bu işi bitirmeden kapattıysan verir bu hatayı.program o ağır işi yaparken sen kapatıyorsun ve önüne bi kutu çıkıyor ya 'şimdi sonlandır' 'iptal' seçenekleri var sen şimdi sonlandır'ı tıklayınca verilen bir hatadır.birazcık sabret pc rahat rahat yapsın işini
Bence Acık Ram takviyesi mümkünse 1Gb en guzel 2GB olmak üzere
ram 256 olduğuna göre sistem düşüktür.yani 2 gb ram biraz acayip olur.Hacı murat'a jeep lastiği takmak gibi bişey
Explorer üzerinde google toolbar yahoo tool bar varsa bunları kaldır sonrasnda araçlar internet seçeneklerinden gelişmiş tabında üçünü taraf tarayıcı eklentilerini etkinleştir seçenğinin yanınadaki işareti kaldırn ve tekrar deneyin
kolay geslin