arkadaslar bence bu sorunun çözümü format ama ben formatsızda kurtulabileceğini düşünüorum bana yardımcı olursanız sevinrim..
sorun şu;
ben 2 gün önce ''kharmn'' arkadasımızın
yukardaki bağlantısındaki temayı indirdim...
ayrıca temanın kurulumunun ayrıntılı anlatımı için yine kharmn arkadasımızın
yukardaki bağlantısını indirdim
ve kurmak için aşağıdaki adımları izledim
1;kurulumu anlatan rar dosyasyındaki ''yönetici'' klasörüne tıkladım o da benim kayıt defterime bişeyler kaydettti...
2;aynı rar daki shsvcs.dll uxtheme themeix.dll gibi bi dll dosyalarını aldım kendi system32 klasörümün içine kopyladım
3;son adım olarak kharmn arkadasımızın siyah_vista temasını
c:/Windows/Rescourses klasörüne kopyaladım sonra sistemi yeniden başlatın diyordu başlatmak için yeniden başlat'a bastım buraya kadar herşey normaldi sorun yoktu bilgisaayr normal bir şekilde kapandı...sonra açilmaya başladı Windows Corparation ekranı çiktı hoşgeldiniz yazısı geldi ve sonra
winlogon.exe ılssas.exe hata verdi sonra bilgisayar şifremi girdim kişisel ayarlarımı yükledi sonra masaüstüm geldi ama simsiyah bi şekilde hiç bir ikonum yoktu...
sonra su 2 hatayı verdi usernit.exe ve explorer.exe hatasını aldım... masaüstüm simsiyah kaldı öle ama şöyle garip bir durum var alt+ctrl+del yapıp çalıştır komutundan gözatı seçtiğimde masaüstümde mesela metin 2 adlı oyunu seçtiğimde messenger i seçtiğimde internet explorer seçtiğimde tamam dediğimde çalişio sadece masaüstüm yok...
çok uzun oldu ama sorunum tamamen bu arkadaslar sizce ne yapmalıyım yada hiçbirşey yapmayıp direk format mı atmalıyım...