Ben pc mi yeni aldım arkadaslar 6-7 ay oluyo başta vistaydı xp yaptım 1-2 ay içinde aldıktan sonra 4-5 aydırda sorunsuz kullanıyorum ve bi format atsam iyi olur diye düşündüm.Format attım tekrar xp sp2 kurdum güzel ilk 1 hafta bir sorun yoktu daha sonra oyundayken cahilliğimden olsa gerek hem kaspersky virüs taraması yapıyordu,hem müzik açıktı,hem msn vs int sf vs açıktı ve oyundayken müzik kesildi ve oyunda dondu.sonra yeniden başlattım ve yavaşladığını farkettim geri sarayım zamanı dedim güvenli modda açtım bilgisayarı ve 2-3 tane uyarı geldi bunların içinde C:/windows/volume.. ve 1-2 şey yazdırılamıyor diye uyarı verdi anlam veremedim.sonra format atmaya calıstım formatta ise ntfs hızlı yapınca %20 dolup sonra %100 oluyor ve baştan bidaha doluyor ya..%20 de 2-3 dakka bekliyor ve SCSI vs bişilerin hatasını veriyordu.öbürsü gün düzeldi kurdum pc yi.ve işte sorun burda başladı pc'yi kurmadan önce kasanın içinide söktüm iyice temizledm heryerini.ve şuan herhangi bir oyuna girince 15-20 dakka geçtikten sonra kasa kapanıyor ve power ışığı yanıp sönüyor fişten çekmek zorunda kalıyorum öyle kapanıyor ve uyarı geliyor acılınca bi hata olmus olabilir vs dosyalara zarar gelmemesi için windows kapanmıstır yazıyor.güvenli mod vs normal başlat seçenekleri cıkıyor ve hep böyle oluyor kafayı yiycem nedir bu ??
Arkadaslar bi bakarmısn yardım edin
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
Bilen yokmu arkadaslar ??
Yıllanmış Üye
875 mesaj
BerkehanBilen yokmu arkadaslar ??birden çok nedeni olabilir Ekran kartı anakart yada psu dan biri arızalanmış olabilir Ama Bence anakartta birşey var. kuramıyorsan cd sağlam mı cd room temiz mi ?
OP Yıllanmış Üye
111 mesaj
Sanırım temiz olması lazım cdleri okumada herhangi bi sorun yok ama içini açıp temizledim ayrıca napmamı önerirsin? servisimi arıyım aidata ?
OP Yıllanmış Üye
111 mesaj
Başka bilen yokmu beyler ya?