Arkadaşlar sadece CHIP online üyeleri için hamachi ağları kuralım. Her oyun için farklı olsun. Mesela Battlefield2 için ayrı , COD4 için ayrı gibi.
Eğer rağbet görürse bizzat ben kuracağım ağları???
Evet arkadaşlar söyleyin düşüncelerinizi?
Arkadaşlar sadece CHIP online üyeleri için hamachi ağları kuralım. Her oyun için farklı olsun. Mesela Battlefield2 için ayrı , COD4 için ayrı gibi.
Eğer rağbet görürse bizzat ben kuracağım ağları???
Evet arkadaşlar söyleyin düşüncelerinizi?
Ben bidafa kurdum.. fifa 07 ağı ama kimse gelmedi eskiden beri bu fikir aklımda var Reborn91 güzel fikir..
Önce hamachi nasıl kurulur ayarları nasıldır. Anlatmak lazım ondan sonra haftasonları bellı bır saatten sonra atıyorum Race-Grıd için bır ag oluşturup denemek lazım kac kısı gelır dıye ama bu sıteden en fazla 4-5 kısı gelır diye dusunuyorum
Bilgisayarı oyunu kaldıran gelir:D
Misal ben gelemem :(
Misal Borga Abi gelir :)
Reborn91 çooook güzel bir fikir dee; sanırım bi problemvar.. ben battlefeld2'de çok iyiyim.. yani bilmiyorum.. ;)
01apachiReborn91 çooook güzel bir fikir dee; sanırım bi problemvar.. ben battlefeld2'de çok iyiyim.. yani bilmiyorum.. ;)ben helikopterdeyken çıkma karşımaayrıca battlefield kişisel beceri değil bir takım oyunu. Yani sen yanına 15 tane dandik adam topla. İyi bilen 5 kişi devirebilir sizi =)
Son Düzenleme: Reborn91 ~ 11 Ağustos 2008 14:23
oynardım ama öss var bu sene reborn kardeşim sen girmicenmi (H)
ben half life biliyom tek başıma sınıfı devirirdim ne guzel gunlerdi :(
Reborn91ayrıca battlefield kişisel beceri değil bir takım oyunu. Yani sen yanına 15 tane dandik adam topla. İyi bilen 5 kişi devirebilir sizi =)15+5'de senin olsun tek başıma bile yeterim kendüme..
...yeterim,yani .yeterim heralde..
yeterim değilmi??
Erdinç18oynardım ama öss var bu sene reborn kardeşim sen girmicenmi (H)bende giricemde oyunda lazım öyle değilmi? Full ders olmaz her zaman yani. Herkese uygun saatler belirlenecek akşamları kapışırız ne güzel işte. Hem kendimizi geliştiririz , hemde eğleniriz oyun ortamında daha ne olsun?ben half life biliyom tek başıma sınıfı devirirdim ne guzel gunlerdi :(
Son Düzenleme: Reborn91 ~ 11 Ağustos 2008 14:44
Reborn91bende giricemde oyunda lazım öyle değilmi? Full ders olmaz her zaman yani. Herkese uygun saatler belirlenecek akşamları kapışırız ne güzel işte. Hem kendimizi geliştiririz , hemde eğleniriz oyun ortamında daha ne olsun?bak alırım kasanın hardiskini
araba yarışlarında vites sapı ve direksiyon ele, Crysis COD gibi oyunlarda beyne itina ile verilir..
Özellikle araba yarışlarında kralına limon suyu sıkarım söylemiş olayım. (Race Grid)
Borga-xaraba yarışlarında vites sapı ve direksiyon ele, Crysis COD gibi oyunlarda beyne itina ile verilir..
Özellikle araba yarışlarında kralına limon suyu sıkarım söylemiş olayım. (Race Grid)
Borga-xaraba yarışlarında vites sapı ve direksiyon ele, Crysis COD gibi oyunlarda beyne itina ile verilir..Feci kapışırım ama baştan söyleyeyim =) COD da kapışırız :D
Borga-xaraba yarışlarında vites sapı ve direksiyon ele, Crysis COD gibi oyunlarda beyne itina ile verilir..GRID bilmem. Ama Most Wanted'da kapışırız
Hangı araba yarısı olursa olsun hıc farketmez. Yeterki viteslerini manuel kullanabıleyım..
Hiç farketmez Delta force serisinin MP'da kitabını yazmış adamım COD'de de alayınızı yerim..
Taktık stratejı herturlu harcarım. Bozuk para olursunuz cebime.. Medieval Total War filan... Tanımam
bende gercek hayatta manuel seviyom araba oyunlarından sistem az oldugu fazla oynamıyom :(
siz yeterki düşünün ..
öyleyyse bende varım çünkü düşündüm..
arkadaşlar biriniz bana yardım edebilirmi kantır nasıl yüklenir
Borga-xHangı araba yarısı olursa olsun hıc farketmez. Yeterki viteslerini manuel kullanabıleyım..Bir ara COD 2 kapışak. Bizim PC eski olduğundan COD 1 ile COD 2'yi kaldırıyo bi Hele hele Chip olarak kapışırız. O zaman daha zevkli olur. 10 kişi yeter bize.Hiç farketmez Delta force serisinin MP'da kitabını yazmış adamım COD'de de alayınızı yerim..
Taktık stratejı herturlu harcarım. Bozuk para olursunuz cebime.. Medieval Total War filan... Tanımam
Delta Force'u sevmiyorum. Zevkli gelmiyor bana.
Bu arada biz bozuk para değiliz insanız Borga Abi Öyle kolay kolay harcama bizi
XxXDaRKoXxXBu arada biz bozuk para değiliz insanız Borga Abi Öyle kolay kolay harcama biziOyunda rakip olarak konuşuyom. Gerçek hayatta hepiniz benim arkadaşımsınız..
Borga-xOyunda rakip olarak konuşuyom. Gerçek hayatta hepiniz benim arkadaşımsınız..1453 repi geçmişsin
cod4 icin ben varım her türlü :)