Selam arkadaslar benim ekran kartımın fanı bozuldu ve garantide şimdi ve anakarta taktık kabloyu öyle kullanıyorum anakartdaki ekran kartının toplam belleği 286 mb alttaki resimdede görülüyor. Ben şimdi 256 MB ve daha az ekran kartı isteyen oyunlalrı oynasam bi sorun olurmu?
Arkadaslar bir sorum olacak
olmaz diye tahmin ediyorum ama yinede...
Tabi ki olmaz, yeterli geldiği her oyunu oynayabilirsiniz.
sağolun...
GMA 3100 bu kart çok düşük yani bu kartın ram'i 512 mb bile olsa değişen bir şey olmayacak önemli olan bellek değil ekran kartının işlemcisidir yani(GPU),
oynamak istediğin oyunu aç oynattıklarını oynar oynatmadıklarına yapabileceğin bir şey yok, şunu da tekrar edeyim
oynatmayacağı oyunları da belleğinin 256 mb olmasından değil GPU'sunun düşük olamsından dolayı oynatamıyor.
GMA 3100 bu kart çok düşük yani bu kartın ram'i 512 mb bile olsa değişen bir şey olmayacak önemli olan bellek değil ekran kartının işlemcisidir yani(GPU),çk sağol anladım... bir sorum daha olacak....oynamak istediğin oyunu aç oynattıklarını oynar oynatmadıklarına yapabileceğin bir şey yok, şunu da tekrar edeyim
oynatmayacağı oyunları da belleğinin 256 mb olmasından değil GPU'sunun düşük olamsından dolayı oynatamıyor.
https://www.chip.com.tr/forum/ekr ... in-alma_t82149.htmlbenim ekran kartım Nvidia GeForce 8500 GT yani bu ekran kartı iyimi yoksa kötümü
En iyisi oyunları açıp denemen
peki son sorum ben chipset ile Metin2 oynayabilirmiyim bi ihtimal. Çünkü bilgisayarcı oyun oynama ve açmayıda deneme dedi
ekran kartının fanı nasıl bozuldu ?
eğer senin bir hatan varsa bize söleyip bizde o hataya düşmemizi engellersin.