arkadaşlar bir sorum var

ZorroZorro101010
01-04-2008, 22:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ewt. arkadaşlar öncelikle merhaba. ben ilk önce kısa bir özet yazayım ve soruna gireyim.benim ilk bilgisayar eskidi ve yeni bir bilgisayar topladım yani toplattırdık tanıdıgıma.şu ana kdr fifa 2007 - GTA San Andreas - doom 3 - farcry - flout out 2 - fear quake 4 need for speed carbon bilgisayarımda yüklü olan oyunlar.bu oyunları oynuyorum ve hiç birisinde bir sorun yaşamadım şu ana kdr.
sistem de bu
SAPPHIRE X1550
Intel Core 2 E6420 2.13 GHZ 1066MHZ çift çekirdek
ASUS P5LD2 SE Intel LGA 775 CPU PCI-e x16 65nm CPU(anakart hakkında fazla bi bilgim olmadıgı için ne bulursam yazdım)
sistem bu
benim sorum ise şu tabi ben sistemi dizdim dizeli bir sorun yaşamama ragmen gene araştırdım özellikle kime sorsam yani forumlar falan bu ekran kartı çok kötü gibi yorumlar geldi yani bu sistem igrenç mi bi yorum yapın yardım edin daha yeni yaptım 1 yılını doldurmadı çoook mu kötü bi ekran kartı.ne bilim mediumda bile oyun oynatmazmı bana 1.5 2 yıl sonra elbet degiştiririm ama şu anda olmaz yorumlarınızı eksik etmeyiniz .şimdiden teşekkürler.

slevin
02-04-2008, 00:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
160 mesaj

Yani son sürüm oyunları ancak düşük seviyede oynatabilir belki. Güzel bir işlemcin var. Ekran kartını yenilersen bu sistem seni goturur. Ama bu ekran kartıyla son çıkan oyunlarbiraz kasar seni.