arkadaslar boyle bir site ne kadar eder
cok merak ediyorum nasil bu kaniya vardin ?
bu sitede 17 tane dll var hepsi kendi kodum sql server 2008 kullaniyor css html javascript jquery ajax tum teknelojileri sonda video portali silverlight ve service linqtosql kullaniyor net fremawork 4 te yazilmis soordugum birisi 4 milyar dedi eger sen para etmez diyorsan bu isi birak gercek rakami soyluyorsan da soyle
bu arada tum seo calismalari tanimlandi google kayit dmoz kayit alexa kayit herseyi var senin kafan guzel herhalde :D
onu birak sen bu sitenin icindeki yonetim panelini gorsen gotun agzinna girer cunku 1200 dolarlik seyi tanidigimin makinasina girerek aldim koc akillli ol bir daha da yalan atma tamam mi abisi vatan da bile haberin icine resim koyamiyorsun ve bu haberin icindeki resmi guncelleyemiyorsun sen nerdesin abicim ayriyetten bu sitenin masaustu programinida yazdim dur onunda fiyatini sorayim
sen orasının bana bırak my desing gibi iki tane haberturk gibi tasarım yapıp veritabanını bosaltınca bak o zaman gor yanlıs anlama ama kardesim sen bu isi bilmiyorsun 3 yıldırı tanıdıgım web siteciler 4 milyar diyor sen para etmez diyorsun yiyorsa boyle bir siteyi yap hadi onu bırak yaptıgım bi masaustu programı yap sen git atelyede calıs hakean kusura bakma biraz sert oldum ama bu emege bu denmez
insan kıskanc olmasın yaa :D vallaha yuh kardesim benim sen bildigin yolda devam et bende paranın amına koym :D allahın salagı daha <a></a> yazamıyorsun gelmis burda cevap veriyn kusura bakma ama seni git sknle oyna musteri bile buldum ben amına kodgm salagı ya :D varya aksam aksam guldurdun beni ya hakean jhelal olsun sana be gercekten sen bırak C# c++ bolumne girme bile onu bırak asp.nete girme onu bırak php hic girme önce <a></a> :D ogren sonra datalist repeater lintaql dynamic library class object orianted ogren simdi git annein kucagına yat anne bana boyle dediler de tamam mı abicim allahın salagı sen boyle yorum atınca mutlu oldum neden mi cunku sanslımısın bilemem ama foca gundem korfezgundem iki tane siteye satıcam salaakkk :D :D :D :D: :D sen lisene don abicim siknle oyna kum at iste takıl orda sen :D
ilkbaşta egsoz diye okudum geldim. tasarım berbat bütün teknolojileri kullanman sitenin iyi olduğunu göstermez, ederse alan adı para eder onu da bana bedava versen almam denizli li olmama rağmen
ayrıca bune şiddet bu ne celal. yazdığın hakaretlerden kimin liseli zihniyetinde olduğu belli.