arkadaslar boyle bir site ne kadar eder

Software_Manager
10-03-2012, 20:25   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

www.egesoz.com

arkadaslar bu siteyi yaptirmaya kalksak ne kadar eder

hakean
10-03-2012, 20:41   |  #2  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
1,572 mesaj

para etmez...

Software_Manager
10-03-2012, 20:43   |  #3  
OP Yeni Üye
23 mesaj

cok merak ediyorum nasil bu kaniya vardin ? 

bu sitede 17 tane dll var  hepsi kendi kodum sql server 2008 kullaniyor css html javascript jquery ajax tum teknelojileri sonda video portali silverlight ve service linqtosql kullaniyor  net fremawork 4 te yazilmis  soordugum birisi  4 milyar dedi eger sen para etmez diyorsan bu isi birak gercek rakami soyluyorsan da soyle

bu arada tum seo calismalari tanimlandi google kayit dmoz kayit alexa kayit herseyi var senin kafan guzel herhalde :D

Software_Manager
10-03-2012, 21:00   |  #4  
OP Yeni Üye
23 mesaj

onu birak sen bu sitenin icindeki yonetim panelini gorsen gotun agzinna girer cunku 1200 dolarlik seyi  tanidigimin makinasina girerek aldim  koc akillli ol bir daha da yalan atma tamam mi abisi  vatan da bile haberin icine resim koyamiyorsun  ve bu  haberin icindeki resmi guncelleyemiyorsun sen nerdesin abicim ayriyetten bu sitenin masaustu programinida yazdim dur onunda fiyatini sorayim

hakean
10-03-2012, 21:02   |  #5  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
1,572 mesaj

kardeş bırak bu işleri kime satacan ya

Software_Manager
10-03-2012, 21:05   |  #6  
OP Yeni Üye
23 mesaj

sen orasının bana bırak my desing gibi iki tane haberturk gibi tasarım yapıp veritabanını bosaltınca bak o zaman gor yanlıs anlama ama kardesim sen bu isi bilmiyorsun  3 yıldırı tanıdıgım web siteciler 4 milyar diyor sen para etmez diyorsun yiyorsa boyle bir siteyi yap hadi onu bırak yaptıgım bi masaustu programı yap sen  git atelyede calıs hakean kusura bakma biraz sert oldum ama bu emege bu denmez

hakean
10-03-2012, 21:26   |  #7  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
1,572 mesaj

çok parden çok çok pardon sen kaça yaptırırız demişsin ö.dilerim 
fiyat pahalı tutma 700tl civarlarında

Software_Manager
10-03-2012, 21:44   |  #8  
OP Yeni Üye
23 mesaj

insan kıskanc olmasın yaa :D vallaha yuh kardesim benim sen bildigin yolda devam et bende paranın amına koym :D allahın salagı daha <a></a> yazamıyorsun gelmis burda cevap veriyn kusura bakma ama seni git sknle oyna  musteri bile buldum ben amına kodgm salagı ya :D varya aksam aksam guldurdun beni ya hakean jhelal olsun sana be gercekten   sen bırak C# c++ bolumne girme bile onu bırak asp.nete girme onu bırak php hic girme önce <a></a> :D ogren sonra datalist repeater lintaql    dynamic library class object orianted ogren simdi git annein kucagına yat anne bana boyle dediler de tamam mı abicim allahın salagı sen boyle yorum atınca mutlu oldum neden mi cunku sanslımısın bilemem ama foca gundem korfezgundem iki tane siteye satıcam salaakkk :D :D :D :D: :D sen lisene don abicim siknle oyna kum at iste takıl orda sen  :D

kyesil
12-03-2012, 17:57   |  #9  
Üye
52 mesaj

ilkbaşta egsoz  diye okudum geldim.  tasarım berbat bütün teknolojileri kullanman sitenin iyi olduğunu göstermez, ederse alan adı para eder onu da bana bedava versen almam denizli li olmama rağmen

ayrıca bune şiddet bu ne celal. yazdığın hakaretlerden kimin liseli zihniyetinde olduğu belli.