Arkadaşlar aşşağıda paylaştığım bilgisayarı toplamayı düşünüyorum yani düzenlemede yapabilirim illaki aşşağıda verdiklerim olması şart değil aşşağı yukarı bu tip bişi olabilir bu düzdüğüm pc de ortalam 1.500 milyar falan yapıyor bende o civarda düşünüyor sizde nasıl Lütfen duyarlı olup derin bilgilendirirseniz çok sevinirim bayramda almayı düşünüyorum 1 haftaya kadar.
PS: Özellikle Multiplayer oyunlar oynadıgım için bir Oyun pc si istiyorum Onlardada fps istiyor Özellikle Oynadıgım ve full performans almak istediğim Oyunlar Belki oynıyan arkadaşlar vardır yardımcı olurlar ondan yazayım Counter Strike , Team Fortress , Call Of Duty 2-4 ve gelicek serisi , Pes2010 vs , yani bu oyunları ağırlıklı oynuyorum şuanki kullandıgım pc de çok iyi performans alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
PC ;
AMD Phenom II 945 X4 (3.0 GHz) = İşlemci
MSI 785GM-E51 AMD785G = Anakart
Kingston HyperX 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM CL7(2 tane) = RAM yanlız 4 gb olarak düşünmeyin 2 side ayrı ayrı çalışıyor
Asus VGA ENGTX460 DirectCU/2DI 1GB 256Bit DDR5 16X = EKRAN KARTI
Seagate 750 GB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ = Harddisk
Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F/B Sata Siyah = Sürücü
Akasa Genesis 600W = KASA
Yorumlarınızı bekliyorum şöyle yapsan daha iyi olur bunu çıkar bunu ekle tarzından oyun pc si istiyorum teşekkürler .