Hp Pavillion Dv6700 Notebook
Centurino Core 2 Duo 2.5
3Gb RAM
320 Gb Hard Disk
Nvidia 8400M Ekran Kartı
15.4 inç Ekran
DvD Writer - Bltooth - Wireless - Parmakizi Okuyucu - Web Cam - Taşıma çantası - İnglizce q Klavye
12Cell uzun ömürlü batarya
Hp Pavillion Dv6700 Notebook
Centurino Core 2 Duo 2.5
3Gb RAM
320 Gb Hard Disk
Nvidia 8400M Ekran Kartı
15.4 inç Ekran
DvD Writer - Bltooth - Wireless - Parmakizi Okuyucu - Web Cam - Taşıma çantası - İnglizce q Klavye
12Cell uzun ömürlü batarya
1500 ytl istiyorlar alalı 2 ay olmuş
bence satanlar tanidigin degilse alma. insan yeni aldigi bilgisayari neden satsin ki? ama satani taniyorsan ve guveniyorsan diyecek birsey yok. dolarin 1.6 oldugunu dusunursek kdv dahil 950 usd ye almis oluyosun bilgisayari. ozelliklerine gore iyi. ama forumda hp ve servis sorunu ile ilgili cok haber okudum. iyice kontrol et oyle al derim ben
ekran kartı paylaşımlı gibi duruyor. diğer özellikler iyi. bu arada bilgisayarı alalı iki ay da olsa, iki gün de olsa, ikinci el elektronik eşyalarda fiyat yarıya iner. gitti gidiyor a başvursun bakim 1500 ytl ye satabiliyor muymuş? neyse, bana sorarsan o pc sağlamsa bile 1000-1100 ytl ye razı oluyosa al derim. yoksa alma. sonuçta ne olursa olsun 2. el bir pc
yesilkrtekran kartı paylaşımlı gibi duruyor. diğer özellikler iyi. bu arada bilgisayarı alalı iki ay da olsa, iki gün de olsa, ikinci el elektronik eşyalarda fiyat yarıya iner. gitti gidiyor a başvursun bakim 1500 ytl ye satabiliyor muymuş? neyse, bana sorarsan o pc sağlamsa bile 1000-1100 ytl ye razı oluyosa al derim. yoksa alma. sonuçta ne olursa olsun 2. el birarkadaşım çok teşekkür ederim sahibinden.comdan getirtecektim laptop istanbulda ben ise adanadayım bilmiyorum n kadar guvenli olur
o laptop muhtemelen yurt dışından alınma (USA olabilir) bunlardaki tek sıkıntı (klavyeyi geçtim alışılır) uluslar arası garantinin olup olmadığı cünkü bunun için ekstra ücret ödeniyor uluslar arası garanti varsa dert yok ama yoksa uzak dur ve garanti belgesini görmeden alma bu arada arkadaşın önerdiği 0 laptop da işini rahat görür ama 2. el olan çok daha iyi kolay gelsin
kasaio laptop muhtemelen yurt dışından alınma (USA olabilir) bunlardaki tek sıkıntı (klavyeyi geçtim alışılır) uluslar arası garantinin olup olmadığı cünkü bunun için ekstra ücret ödeniyor uluslar arası garanti varsa dert yok ama yoksa uzak dur ve garanti belgesini görmeden alma bu arada arkadaşın önerdiği 0 laptop da işini rahat görür ama 2. el olan çok daha iyi kolay
Birde ne amaçla kullanıcaksın?
Oyun felan düşünmüyorsan ve 2. el alıcak san madem zaten bu kadar para vermene gerek yok.Ben 500 ytl ye 2. el hp 500 aldım sırf internet ve dvd film izlemek için işimi fazlasıya görüyor.taktım usb den gamepadi pes 6 bile oynuyorum kasmadan :)
tukyamBirde ne amaçla kullanıcaksın?ben çok amaçlı düşünüyordum oyun + internet + dvd + mp3 v.s falan bide alacağım adam işi çok yokuşa sürüyor o yuzden vaz gececeğim bu işten sanırım
Oyun felan düşünmüyorsan ve 2. el alıcak san madem zaten bu kadar para vermene gerek yok.Ben 500 ytl ye 2. el hp 500 aldım sırf internet ve dvd film izlemek için işimi fazlasıya görüyor.taktım usb den gamepadi pes 6 bile oynuyorum kasmadan :)
http://www.hizlial.com/UrunIncel ... 01.1271.0010#tablar bu linkteki laptop da işini baya görür bence yada bu bence hızlı alda kur hikayesi bitmeden bak http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1347.0319