Lenovo B580 notebooku almak istiyordum butcemede en ıyı bu gıdıyor sizce nasıl kullandıgım programlar vb 2010 , oyun olarak league of legends knight online counter strike 1.6 bunları kaldırır mı rahat oynıyabılır mıyım ? altına sağlam bir Thermaltake nin soğutucusunuda alıcam yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar Bu Notebook Nasıl Yardım
arkadaşım biraz googledan arasan zaten hemen zap diye 'business laptop' çıkacak. bu da ne demek? yani oyun için öncelikle değil demek. hadi counter ı oynatır. knight online zaten online browser game değil mi? onun neyini kaldırmayacak. ama league of legends e gelirse bence kaldırmaz. bu laptopu zaten freedos ile vermiyor mı? demek yeni windows için bile yavaş. bence mutlu olmazdın bunla. hem niye saçma sapan thermaltake soğutucusundan almayı göze alıyorsunda düzgün bir laptop bakmaya gelince cimrileşiyorsun? ayıp. çok ayıp.
İşlemci
intel i5-3210M 2.5 Ghz Turbo 3.1 Ghz
Yongaseti
HM76 Chipset
Sistem Belleği
4GB DDR3 Ram Max : 8 GB
Ekran Kartı
1 GB nVidia Geforce N13 ( 1GB Harici VGA)
Ses
Stereo Speakers
Sabit Disk Kapasitesi
500G 5400rpm
Optik Sürücü
DVD CD Multi Burner (12.7mm)
Batarya
5 saate kadar, 6 hücreli
Ekran
15.6W HD LED Wedge HD 1366x768
İşletim Sistemi
Free Dos
Boyutlar
376x245x34.3 mm, 2,6 kg
Geliştirilmiş Portlar
HDMI, 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, kulaklık, mikrofon
Kablosuz Haberleşme
802.11n WiFi, 10/100M LAN (RJ-45 connector), Bluetooth
Bellek Kart Yuvası
2 in1 (SD, MMC) kart okuyucu
Açıklama
0.3 MP Kamera
b580 modeline baktım eğer bu bilgisayar ise bu özelliklere sahipse sana fazlasıyla yeter.
sabit diski ufak ve yavaŞ!! 5400 rpm bugünlerde biraz yavaş kaçıyor. dosya depolamak için yeterli ama sistemi yavaşlatır. ayrıca 0.3 MP kamera olamaz 3.0 MP olabilir. MP ne demek dersen megapixel demek yani 1 Milyon Pixel yani Nokta. 3.0 MP ozaman 3 Milyon Nokta ya sahibdir. çok iyi değil ama normal vidyogörüntüsü için yeterli. ekranı full hd değil bu arada.