GIGABYTE Intel X58 UD5, Soket 1366, DDR3 2000Mhz Anakart ////VH9000BWS XASERVI MX PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA/////HIGH POWER ABSOLUTE POWER 1000W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI////HIS HD4870X2 GDDR5 2GB 512BIT (256Bit x 2) EKRAN KARTI/////OCZ 6 Gb (2Gb*3) Gold Edition 1600MHz DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti///INTEL Core i7 965 Extreme,3 . 2Ghz, 64Bit, 8 MB L3 Cache, 6 . 4 QPI, 45Nm////SAMSUNG 26" T260HD Geniş Ekran Lcd Monitör TV///EAGATE 1 . 5 TB 32MB SATA2 7200 . 11 Rpm NCQ Harddisk
arkadaşlar bu sistem criysis kaldırırmı
Dalga mı geçiyorsun.Crysis ne ki bu sisteme.
harbi ha dalgamı geciyorsun adammı seciyorsun... kafa yapmayı bırak
kaldırır diyorsunuz yani iyi başka hangi oyunları kaldırır bilgilerinizi bekliyom
bu makınayla oyuna oyun demezsin :)
tabi böle bi makinan warsa % 50 sallıorsun o sistemi dzipte oyun kaldırıp kaldırmayacagını blmemek mümkn deiL.
umit382008kaldırır diyorsunuz yani iyi başka hangi oyunları kaldırır bilgilerinizizüper mario , counter sonra nfs 3-4 serilerini filan fps sorunu olmadan oynarsın...
crysisi yükledim açarken ekran bozuluyıor ve arkadaşa gösterdim ekran kartı kaldırmıyor diyor o kadar para aldılar ekran kartına bu da kaldırmassa varya
ekran kartın IceQ 4850 ise rahat medıum-high detayda sorunsuz oynaman gerek.
Kopyala yapıştır yaparken seagate in s sini unutmuşsun. :D
o harddisk o sisteme cok yavaş gelir ssd al sen en iyisi .. =)
O bahsedilen sistem keşke bizde olsa da kaldırır mı ya diye hava yapsak...
bence bu arkadaş bizle dalga geçiyor.nerede pahalı parçalar var onları kopyala yapıştır yapmış.
dalga ne geçmej yok ya bu bendedi ikinci bilgisayar digeride imzadaki bilgisayar isterseniz bana bi yol gösterin parçaların bilgisayarda takılı oldugunu gösteriyim varmı öyle parçaları gösteren bişe ve bu pc bana hediye geldi oyun oynamasını çok severimde