Arkadaşlar Bu 7264 Aktive Eden Var mı ???? Nasıl Aktive Edicem. Bir sürü Yol denedim..Olmadı..
Keylerde girilmiyor.. Bilen Varsa Adım Adım Yazabilir mi?
Arkadaşlar Build 7264 Aktive Eden Var mı ????
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.aynı sorun bendede var microsoftun kendi sitesinden aldıgım serialde işe yaramıyor nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
@ Selçuk İslamoğlu'nun da söylediği gibi çıkan buildler rtm adayı yani final sürüm adayı bu yüzden artık legal yöntemlerle aktivasyon yapılamıyor yani microsoftun verdiği keyler işe yaramıyor ancak illegal yöntemlerle belki etkinleştirilebilir eğer crack falan çıktıysa zaten 13 temmuzda rtm gelicek şimdilik idare edin nasıl olsa 30 günlük süre veriyo rtm çıktığında arasınız crack falan ;D
ben Rc yi yükledim onda aktif etmiştim.Yeni sürümünde eski keyler kullanılmıyor ama bu keyler Hazirana kadar tüm win 7 ürünlerini kapsamıyormuydu ?
merak etmeyin win7 de cracklenecektir ve sizi bekletmeyecektir.ancak home premium da 3 bilgisayara yüklenme seçeneği çıkarsa orjinal de alabilirim.sonuçta cracklenmiş windowsla orjinal bir olmuyo.
bendeki key ler oluyor buraya yazabilirmiyim bilmiyorum eger izin verilirse ben buraya yazarim ok
ya benım bılgısayarımda bı sorun var wındows 7 32 bitlik kurulu ben crakle tam surum yaptım bılgısayarıma gırıncede orjınal gozukuyo yanı tam surum gozukuyo dosyalarınızı yedekleyın bılgısyarınız ''0'' gün içide kapatılcaktır dıyor sonra mavi bi ekran geliyo bılgısayar kapanıyo ne yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım