chip temmuz ayında içinde olduğu söylenen türkiye kara yolları haritası yok:S nasıl bulabilirim yada varda ben mi bulamadım yükleye tıkladığımda dosya bulunamadı dio direk cd nin içine girdim ama dosya yok
yardım ederseniz sevinirim bu program lazım bana
teşekkkürler.....
arkadaşlar chip temmuz DVD içeriği!
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yükle butonuna sol tuş ile tıklamak yerine sağ tuş ile tıklayın ve Kısayolu Kopyala komutunu verin. Daha sonra kopyaladığınız metni adres çubuğuna yapıştıtın. Yapıştırdığınız adres chip://... biçimindedir. Oradaki "chip" ifadesini DVD'yi taktığınız sürücünün harfi ile değiştirin. Ve Enter'a basın.
tuncabYükle butonuna sol tuş ile tıklamak yerine sağ tuş ile tıklayın ve Kısayolu Kopyala komutunu verin. Daha sonra kopyaladığınız metni adres çubuğuna yapıştıtın. Yapıştırdığınız adres chip://... biçimindedir. Oradaki "chip" ifadesini DVD'yi taktığınız sürücünün harfi ile değiştirin. Ve Enter'a basın.hiçbir işe yaramıyo arkadaşım aynı hatayı veriyo yine sanırım dvd yi düzenleyenler bu dosyayı unutmuş yinede teşekkür ederim chip yöneticileri bu konuyla ilgilenirse sevinirim..
arkadaşlar buldum dosya yanlış yerde galiba cd nin içine direk girin'RouteManager'die bi .exe dosyası var ona basarsanız çalışıyor...
Bende açılıyor ama yüklenmiyor dvd ye otomatik kullan değilde aç derseniz route manager açılıyor
Arkadaşlar yardım edin .. Bende açamadım. Ne yapacağız. Denedim yazılanları ama olmadı
sn Yetkili arkadaşlar bu dosyayı açmamız için yapmamız gerekn nedir
diğer arkadaşların yaptığı gibi açıyoruz ama bu programı bilgisayara indirmemiz daha sağlıklı
herkezde bi seyahate gidiyor :) chip harita vermese gitmeyecekmiydiniz saka bi yana bende acamadım :)
açtım fakat beklediğimden daha kalitesiz bir şey buldum. Yanlış bilmiyorsam Piyasada 30 ytl değeri var bu harita programının. Ama bu değere eşit kalitedemi derseniz tabiki hayır derim. Google Earth gibi yabancı bir yazılım, en küçük şehirlerimizin bile sokak sokak yol haritalarını gösterdiği günümüzde bu derece amatör görünümlü bir program hemde M.S.B. onaylı olarak piyasada olması beni üzdü. Programda daha şehirlerin içindeki sokaklarında olması gerekirdi.
Genel olarak yol rotanızı güzelce hesaplayabileceğiniz detayı olmayan bir program.
arkadaşlar aramaya karayolları haritası açılmıyor diye yazarmısınız çok acayip ?bunun la alakanı bölüm bile açtılar