Arkadaşlar Çok Acil Bilginize İhtiyacım Var!!!

dersimg03
30-07-2010, 18:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar vatancomputer'in yaptığı fırsattan yararlanmak istiyorum sizce şu Laptop'u alsam ne dersiniz?
Özellikler                                                                                                                                                                                                                                                       
                                                İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i7                                                                                        İşlemci Hızı1.60Ghz Turbo ile 2.80Ghz                                                                                        İşlemci Numarası720QM                                                                                        İşlemci Ön Bellek6 MB                                                                                        Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GB                                                                                        Hafıza (RAM) TipiDDR3                                                                                        Hafıza Bus Hızı1066  MHz                                                                                        Sabit Disk Kapasitesi320 GB                                                                                        HD Dönüş Hızı5400 Rpm                                                                                        İşlemci MarkasıINTEL                                                                                        Ekran Kartı Hafızası1024 Mb                                                                                        VGA Chipset MarkasıNVIDIA                                                                                        VGA Chipset ModeliGT335                                                                                        Ekran Boyu(inch)15.6" HD                                                                                        Monitör TipiWXGA                                                                                        Maksimum Çözünürlük1366 x 768                                                                                        Optik SürücüDVD±RW Dual                                                                                        Mobil ÖzelliklerBlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera                                                                                        İşletim SistemiWin 7 Home Basic Tr                                                                                        Ağırlık2.8 KG                                                                                        Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza

qudin
30-07-2010, 19:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

İşletim sistemi basic olmasa iyi olurmuş o makinaya home premium yakışır aslında.Ayrıca Wireless özelliklerine felan dikkatli bakın n kanalından yayın alıyormu gibi mesela.

Son Düzenleme: qudin ~ 30 Temmuz 2010 19:14
ADEM-KAYA
30-07-2010, 19:13   |  #3  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Bu çok daha iyi olur.
http://www.pcdepo.com/asp/produc ... B-320GB-16-W7P-5730

Garanti servisi de Çizgi ye aittir.+3 yıl.
Sıkıntı olmaz.

Casper ı kimse önermez.

mcafee23 ayrılmıştır
30-07-2010, 19:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

konuyu düzgün açsaydın okurdum ama çok karışık.
Konuları daha düzgün açın

brke_gngr
30-07-2010, 20:07   |  #5  
Yıllanmış Üye
114 mesaj

dersimg03 ün yazdığı pc daha mantıklı gibi geldi bana. niye hiç kimse casperi sevmiyor ben bir türlü anlayamıyorum. gerçekten kötü olsaydı bende size katılıp yine casper almazdım gerçekten iyi makineler yapıyorlar.

berkcan_0
31-07-2010, 20:34   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

casper hiç sevmediğim bir markadır bunu alacağına lg r590 al şuanda vatanda indirimli 1.333
i5 işlemci
320gb hdd
4gb ddr3 ram
gt335 1gb