Arkadaşlar vatancomputer'in yaptığı fırsattan yararlanmak istiyorum sizce şu Laptop'u alsam ne dersiniz?
Özellikler
İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i7 İşlemci Hızı1.60Ghz Turbo ile 2.80Ghz İşlemci Numarası720QM İşlemci Ön Bellek6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GB Hafıza (RAM) TipiDDR3 Hafıza Bus Hızı1066 MHz Sabit Disk Kapasitesi320 GB HD Dönüş Hızı5400 Rpm İşlemci MarkasıINTEL Ekran Kartı Hafızası1024 Mb VGA Chipset MarkasıNVIDIA VGA Chipset ModeliGT335 Ekran Boyu(inch)15.6" HD Monitör TipiWXGA Maksimum Çözünürlük1366 x 768 Optik SürücüDVD±RW Dual Mobil ÖzelliklerBlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim SistemiWin 7 Home Basic Tr Ağırlık2.8 KG Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza
Arkadaşlar Çok Acil Bilginize İhtiyacım Var!!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj
İşletim sistemi basic olmasa iyi olurmuş o makinaya home premium yakışır aslında.Ayrıca Wireless özelliklerine felan dikkatli bakın n kanalından yayın alıyormu gibi mesela.
Son Düzenleme: qudin ~ 30 Temmuz 2010 19:14
Bu çok daha iyi olur.
http://www.pcdepo.com/asp/produc ... B-320GB-16-W7P-5730
Garanti servisi de Çizgi ye aittir.+3 yıl.
Sıkıntı olmaz.
Casper ı kimse önermez.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
konuyu düzgün açsaydın okurdum ama çok karışık.
Konuları daha düzgün açın
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
114 mesaj
dersimg03 ün yazdığı pc daha mantıklı gibi geldi bana. niye hiç kimse casperi sevmiyor ben bir türlü anlayamıyorum. gerçekten kötü olsaydı bende size katılıp yine casper almazdım gerçekten iyi makineler yapıyorlar.