arkadaslar islemcim normal masausutunde 29 derece muzik acinca oluyor 42 derece sizce bunun nedeni nedir hd auidio kullanmamdan mi yoksa via 97 mi ggeceyim lutfen cevalariniz icin simdiden tesekkurler
arkadaslar cok ilginc lutfen bakin
Hangi müzik programını kullanıyorsun ? Winamp, W.Media Player vs. ?
windows media player 11 xp 64 bit kullaniyorum
Başka bi program ile denedin mi ?
Tavsiyem AIMP bu adresten indirebilirsin.
müzik programdan kaynaklanmıyo gibi, bazı tür virüsler vardır herhangi bir program açtığın zamn işlemciyi yüke sokar işte bu yüzden senn işlemci bi anda çok ısınıyor olabilir güzel bi tarat sistemi esetle falan sonra yeniden başlat sistemi bakalım düzelebilir.
arkadaslar kayspersky pure kullaniyorum ve 3 ay sounda yeni format attim yani format atali 1 gun oldu winamp kullandim o da ayni acaba 8 cahnnel oldugu icin boyle mi yapiyor cunku
ses karti varken 40 dan dusmuyordu ses kartini iptal ettim 29 a indi sonra kendininkini kurdum onda sadece dinlerken cikiyor
sorun power'da olabilr sanki
power im 650 watt cooler masterin herturlu kisa devre yuksek akim korumasi var
ve cok siteye baktim hepsini karisliyor yani yetiypor zaten guc kaynagim s l i crossfire bile destekliyor baska birsey var ama bulamadim bi hd audio programini acincada boyle yapiyor
Programdan da kaynaklanıyor olabilir. Açıldığı zaman anlık yüke sokuyorsa haliyle ısı artıyordur. AIMP'i denedin mi ?
bende win7 32 bıt kullanıyorum, sıstem bostayken işlemcı %53 lerde calısıyordu, virus olabılır dıye dusunuyorum.. bırde winap in bır agır surumu var bırde hafıf surumu var, agır surumunu kullanıyosan işlemciden fazla yuk verir... ben hafıf surumunu kullanıyorum işlemci % 5 ile 10 larda oynuyo
Arka planda svchost.exe dosyasıda çalışıyor olabilir. Bende arada hortluyor biliyorum virüs değil sonlandırıyorum işlemci kullanımı %50 felan oluyor bazen.
yok arkadaslar islemci kullanimim %1 veya 2 media player olunca kapatinca hemen 0 a donuyor cikmak istemiyor gibi hic de cikmiyor masallah ama bu isinmasi tuhaf yani bir muzikten boyle isinir mi anlamadim en kisa zamanda win 7 yukleyecegim onda da ayni problemi vericek mi bu radaa arkadaslar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin ayrica ( Atilla Saritas) gecen gun ki tartisamadan dolayi ozurdilerim
AIMP kullan.WinAMP'tan daha basit daha güzeldir.Ama virüs olmas ihtimali hariç bir fikrim yok neden ses yükseldiğinin.
bir de daha düzgün başlık yazsaydın keşke :)
İşletim sistemi koysam yine kendi koyduğu sistemden ucuz oluyor :)
Önemli değil stalker ama o konuda fazla aşşağıladın herkesi kusur bakma ama sanal ortamda kimseye dargınlık olmaz. Ters birşey dediysem sende kusura bakma.