öncelikle selamlar arkadaşlar bendeki anakart asus m4a78lt-m le aldığım ekran kartı hd6870 vede 1 tane daha almak istiyorum ama anakartımda tek X16 slotu var kendimce araştırmalar yaptım ve seçtiğim anakart
(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55744#allImages
anakart a maximum 310 tl harcayabilirim vede anakartta USB 3.0 ve SATA3.0 olması şart tavsiyelerinizi bekliyorum sistemimi soracak olanlar imzamda yazılıdır şimdiden teşekkürler
arkadaşlar crossfire için anakart lazım
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... t-1155-ddr3-2200mhz(oc)-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=58321
% 25 ile 390 a geliyor ama dediğin karttan kat kat üstün ayrıca dünya overclock rekortmeni ilerde işlemcine overclock gerekebilir.
senin dediğin anakar intel destekli ama bi anakart daha hoşuma gitti ama pahalı
[url][/url]http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-crosshair-v-formula-crosshair-v-formula-amd-990fxsb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55736#allImages
çok güzel bi anakar ama bi o kadarda pahalı arkadaşlar illa asus olacak die bi kaide yok sadece gigabyte olmasın yeter önerilerinizi bekliyorum
şahsi fikrim o işlemciye 2 adet hd6870 fazla gelebilir yani işlemciniz darboğaz yapacaktır bana sorarsanız elinizde kartla devam edin yada satıp hd7850 alın
nedeni usb 3.0 sata 3.0 olması için şimdiki kullandığım anakart ASUS M4A78LT-M LE bu anakart ı kullanıyorum ama kullandığım kasa aeroocol xpredatör full tower anakart içinde oyuncak gibi duruyo :D bütün sistemim imzamdadıbenim fikrimi soracak olursan usb 3.0 için ve sata 3 için anakart değiştirmem sen ilerde işlemciyle birlikte anakartıda değiştir bence ama karar senin ben değiştirme derim boşuna paran gitmiş olur ben pc ye para harcıyacaksam performans a etki etmeli yani paranın karşılığını bana artan performans artışı olarak vermeli
elindeki parayı ssd alarak da kullanabilirsin tabi sen daha hızlı bir pc istiyorsan bunu al yoksa başka bir getirisi yok yada biriktirip ilerde sistem yenilemesi yapabilirsin yada daha öncede dediğim gibi elindeki kartı satıp HD7850 alabilirsin ama para kolay kazanılmıyor iyi değerlendirmeni tavsiye ederim
ssd alsam şimdiki anakarttım sata2 değişen bişi olmıcak bende düşünüyorum ki ilk baş temeli yapsak sonra diğerlerini alsam ekran kartına gelmişken daha 2 ay oldu alalı memnunmuyum gayet memnunum o.c bakımındanda iyi bi kart yinede benim seçtiğim anakart ı alıcam sanırım
ssd alsam şimdiki anakarttım sata2 değişen bişi olmıcak bende düşünüyorum ki ilk baş temeli yapsak sonra diğerlerini alsam ekran kartına gelmişken daha 2 ay oldu alalı memnunmuyum gayet memnunum o.c bakımındanda iyi bi kart yinede benim seçtiğim anakart ı alıcam sanırıbak ben kişilerin fikrini değiştirmeyi istemem sonra içine sinmez pişman olursun ama ben senin yerinde olsam o işlemciye yatırım olarak anakart almazdım sakla paranı ilerde intelin i5 2500 K işlemcisini aldınmı istediğin kartı tak darboğaz yapmaz o yüzden paranı birikitir zamanı gelince elindeki anakart ve işlemciyi satıp sistemi yenilemiş temelini çok ve çok sağlam atmış olursun sen şimdi yüksek bir ekran kartı alsan elindeki psu yetse bile işlemci darboğaz yapacak ben ileriye dönük olsa tavsiyede bulunurdum fakat bazen parçaları yenilemekte fayda var