ARKADAŞLAR ben cry sis 2 ile ilgili birşey soracağı oyunun 2 dvd sideelimde var yüklemeyi başlattığım da ve yükleme %50 ye gelince 2.dvd yiistiyor 2. dvd yi takıyorum ancak okumuyor. 2. dvd yi takın yazısıkalmıyor
arkadaşlar crysis 2.dvd yi okumuyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
2. dvd yi başka bir dvd ye çekip deneyebilirsin..Benimde ekran kartını okumuyordu orj cd yi.Başka cd ye çektim oldu :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Crysis Maximum Edition 2 DVD.Bende de varda 2.yi okuyor.
arkadaşlar bu oyun bana hediye geldi korsan oyun kullanam ben ama hazır gelmişken oynıyim dedim ama çalışmadı arkadaşlarımın dediğine göre de zaten çoğu korsan oyun çalışmıyormuş. neyse cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. ben daha bu forumda yeniyim. baya işlek bir forummuş hemen cevap yazdınız.Çoktan beri chipte dolaşırı ama forumda gezmemiştim artık forumuda kullanacağım tekrar teşekkürler.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,056 mesaj
arkadaşlar bu oyun bana hediye geldi korsan oyun kullanam ben ama hazır gelmişken oynıyim dedim ama çalışmadı arkadaşlarımın dediğine göre de zaten çoğu korsan oyun çalışmıyormuş. neyse cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. ben daha bu forumda yeniyim. baya işlek bir forummuş hemen cevap yazdınız.Çoktan beri chipte dolaşırı ama forumda gezmemiştim artık forumuda kullanacağım tekrar teşekkürler.Arkadaşların fazla bişey bilmiyo.