arkadaslar gecen crysis oyununu yuklemistim cpu benchmark ve gpu benchmark testide icindeydi bunlardan ilk olarak cpu benchmarka baktim
ve avarage fps resmen maximum 80 minumum 74 fps verdi
daha sonra gpu benchmarka baktim maximum 75 minumum 66 verdi
ayarlarim ise 1280*1024 tum ayarlar high de 2x anitalliassing\
anlamadigim gercek mi bu sonuclar yoksa ben mi inanmiym
arkadaslar crysis fps sonuclarim anormal
o zaman takdiri ilahi fazla kurcalama :D
hayir kardesim anlamadim ulen bu nasil bi seydir :D resmen tum ayarlar high de 1280*1024 80 fps vay anasini be resim koymayi bilmym nasil koylr bi yazabilirsen cok iyi olur kardesim
elinde gtx 260 var sen tutmuş 1280/1024 testi yapmışsın yahu kardeşim elindeki kartın hakkını versene!!!! adamın canını sıkma:)))))testleri 1650/1050 /1920/1080 / 1920/1200 olarak yapta anlayalım ne oldugunu . bildiğim kadarıyla iyi kartlar düşük çözünürlükte sapıtıyor
teyzeoglundaki islemci i7 860 mi rami ise 5 gb kingston hyperx ddr3 dual channel mi bu arada arkadasim ben ekran kartindan tam performans alabilmek icin ZOTAC FIRSTORM PROGRAMINDAN %40 DA CALISAN SOGUTUCUYU %100 YAPIYORUM YANI BENIM ISINMA GIBI DERDIMDE OLMUYOR CUNKU CRYSISI TESTINDEN 1 SANIYE SONRA SICAKLIKLARA BAKIYORUM 57 58 DERECE ARASI CUNKU EKRAN KARTINI YENI ALAMAMA RAGMEN KOMPLE SOKUP TERMAL MACUNUNU KENDIMIN GUVENDIGI ZALMAN SOGUTUCUSU ILE DEGITIRDIM BU ARADA ISLEMCIDE AYRIYETTEN ZEROTERM CORE 92 SOGUTUCU VAR BU ARADA RAMLERDE SOGUTUCULU AYRIYETTEN ANAKARTIN OZELLIGI OLAN T PROBE DEN EXTREME PERFORMANCE MODUNA GETIRIYM
YANI OYLE KAFADAN YAPMYM
teyzoğlumun işlemcisi core2 duo e8400 senin işlemcinin ne olduğunu gördüm bu kadar övünmene gerek yok bendeki sisteminde ondan aşağı kalır yanı yok ,seni atıp tutmakla suçlamadım ,sadece hangia ayarda aldığını sordum sakin ol bakalım şimdi sizden istediğim şeyi yeniliyorum şu testi tekrar yaparmısın 1920/1080 çözünürlük / 8xaa / grafik ayarıda en ileri olsu yani max olsun tamammı kardeşim sadece çözünürlüğü yükseltmekle iş bitmiyor birde (crysis warheat testi lütfen)
burayıda inceleyebilirsin belki neden bu kadar şaşırdığım hakkında sana fikir verebilir http://forum.donanimhaber.com/m_40109243/tm.htm
linkini gördüm bu arada benim testim crysis demo bin 32 klasöründeki cpu benchmark ve gpu benchmark eğer fotoğraf koymayı bilsem size fotoğraf koyucam tam 83 fps aldığım fps bu arada 8 x denemedım 2 x denedim
bu arada herhalde :D xp 64 bitin bi etkisi :D xp ya işte ne win 7 ne de vista en baba xp xp ciyiz ölene kadar
teyzoğlumun işlemcisi core2 duo e8400 senin işlemcinin ne olduğunu gördüm bu kadar övünmene gerek yok bendeki sisteminde ondan aşağı kalır yanı yok ,seni atıp tutmakla suçlamadım ,sadece hangia ayarda aldığını sordum sakin ol bakalım şimdi sizden istediğim şeyi yeniliyorum şu testi tekrar yaparmısın 1920/1080 çözünürlük / 8xaa / grafik ayarıda en ileri olsu yani max olsun tamammı kardeşim sadece çözünürlüğü yükseltmekle iş bitmiyor birde (crysis warheat testi lütfen)
sisitem resmen aynı soğutucuda aynısını kullanyn :D ne güldüm hakkaten ama keşke i7 alsaydın
evet i5 baya iyi oc ediliyor onu biliyorum peki zeroterm core 92 nasil sence icinde gelen termal macunu nu mu surdun yoksa direk bagladin mi sana tavsiyem ayriyetten super extreme zlalmanin cikardigi bir macun sur ben tam yukte 3050 mhz de islemci resmen 54 dereceydi normalde 33
zeroterm core92 den son derece memnunum. içinden gelen termel macunu sürdüm kendi çapımda yaptığım o.c lerde everest 5,50 sistem kararlılık 60 dakikalık testlerde (cpu fanını biostan silend mod sessiz modta çlıştıdım) 3600mhz max 77*3200mhz max 65 *3050mhz max 58 sistem boşta 35 derece sıcaklık gözlemledim 2,660mhz max 65 boşta 27 derece
sıcaklıklıkların normal fakat hiçbir zaman o.c taraftarı değilim çünkü sisiytemin ömründen kat kat yiyor aynı sigara gibi zararı daha sonra ortaya çıkıoyr sonras bi bakıyorsun sisitem teklemeye başlıyor kararsızlaşıyor şahsen ben lkaldığımdan beri biosun iöçinden hiçbir ddeğişiklik yapmadım hatta asus epu 6 engine de bile core i7 860 işlemciyi 1152 mhz de çalıştıryrum daha kendi hızına bile getirmedim