ARKADŞLAR MERHABA...
SAMSUNG DVDRW IM VAR DAHA YENİ ALDIM CD Yİ İİ YAZIYO CD Yİ DVD Yİ İİ OKUYO AMA DVD Yİ YAZARKEN DURAKLAMALARLA YAZIYO YANİ 4.3 GB VERİYİ GEÇEN GÜN 30 DK DA YAZDIM SİNİR OLDUM NEROYU KALIDIRDIM YENİDEN KURDUM YİNE AYNI AYNI SORUN ÖTEKİ PCMDEDE OLMUŞTU ONDA LG VAR O CD DE BOZUKLUK YAPIYODU AMA NERO 6 YÜKLÜYDÜ KALDIRDIM NERO 7 YÜKLEDİM DÜZELDİ ŞİMDİ ŞAKIR ŞAKIR YAZIYO AMA SAMSUNG TA NERO 7 PREMIUM YÜKLEDİM KALDIRDIM ONDAN DAHA DÜŞÜK VERSİYONU YÜKLEMİYO ONUN İÇİN FORMATSIZ Bİ YÖNTEMİ WARMI ARKADŞALR ŞİMDİEN TEŞEKKÜRLER...
ARKADAŞLAR DVD Yİ 30 DK DAYAZIYORUM YARDIM LÜTFEN!
DVD RW nin girişlerinin tam olarak oturduguna emin ol yada ide kablolarının saglam olduguna veri aktarım hızını düsürür bu olay
birde dvd yazmayı sadece bir dvd de mi denedin belki onda bir sorun vardır baska bi dvd yaz dene
ıdede sorun yok 4 tane dvd yazdım hep aynısını yaptı duraklaya duraklay yazıyo..
Eger senin bilgisayarda normalde bir kasma yoksa yada ramin düsklügünden felan bilgisayar kastıgında neroda kasar bundan olabilir hayır bilgisayarda kasma yok ram felan cok iyi diyorsan bence sen onu aldıgın yere bir götür cok geç olmadan
tek sorun dvdrw de 2 gb ramım var xp kullanıyıom gayet yeterli ama en iisi götürmek saoll...
aslında bu çok fazla bi süre diil. bendede bi samsung var ama tam dolu bi dwdyi 20-25 dk da yazıyo 6x te ama duraklıyo demişsin peki yazdığı dwdler çalışıyomu??