masa üstü bilgisayarımda windows 98 kurulu.
applet'in bi ekran kartını aldım üzerinde APE 601 10/100M LAN ADAPTER CARD yazıyo galiba applet'in RTL8139C seri numaralı ürünü.
bunu bilgisayara tanıtıyrm bilgisayar üzerinde windows 98 yazan cd i cd rom a takın dio.
yardımcı olursanız sevinrm....
Arkadaşlar ekran kartı driver ı lazım...
1.)O ekran kartı değil Ethernet kartı ;)
2.)Windows 98 CD'si dediği gibi lazım .inf uzantılı dosya için, 98 cd'si istediği pencerede gözat'ı tıklatıp "System" klasörünü gösterin, yada System32 klasörünü. İşe yaramaz ise Windows 98 cd'sini istemesine sebep olan dosyayı buraya yazın yardımcı olmaya çalışalım ;)
kusura bakma dalgınlığıma gelmiş.
teşekkür ederm ben bi daha denym ama cd'i istemesini gerektiren bi tane değil epey bi dosya var.
İlgilendiğin için teşekkür ederm ama kurulum sırasında .inf uzantılı dosya yoktu bak benden istediği dosyalar şu şekilde sıralıydı:
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:162; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->Net.cat
Secur32.dll
svrapi.dll
protman.dos
protman.exe
ndis.vxd
ndis2sup.vxd
ndishlp.sys
ndiswmi.sys
vnetbios.vxd
Bide şu aradaki yazılar bana ait değil iki noktadan başlayıp net.cat'e kadarı:)
hayır yok bu bilgisayar bana başkasından geldi onunda yokmuş zaten sadece nete girmeye lazm başka bi şey yapmayacak çok eski bi bilgisayar 90 lı yıllardan:)