Arkadaşlara Nvidia GeForce 6600GT mi yoksa ATI Radeon 1600XT de mi oyunlarda daha çok performans alırız?Lütfen bilen arkadaşlar bana bu konuda yol gösterirmisiniz?
ARKADAŞLAR EKRAN KARTI HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR?
- 1
- 2
İkisindende pek performans alamazsın sen ne kadarlık bir kart almayı düşünüyorsun.
Bu öncelikle oynayacağınız oyuna göre değişir. Kimi oyunda ATI iyidir, kiminde NVIDIA. Siz yeni bir ekran kartı mı almayı düşünüyorsunuz?
evet ama sistemimi bilmiyorum bi sitede COD5 için sistemimi denedim bana bu ekran kartlarını önerdi
Bu ekran kartları çıkalı hemen hemen yıl oldu.
yani hangi ekran kartlarını önerirsiniz?
Sen ekran kartı için maksimum kaç lira verebilirsin? Ona göre bakalım
O zaman kesinlikle -Sapphire Toxic 4850- al derim. Fiyatı tam söylediğin aralıkta.
arkadaşlar SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB ekran kartı nassıl?
Güzel ama eskidi artık. ESki teknolojiye para verme derim. Bütçen ne kadarsa o paraya gidip yeni çıkmış bi ürün al.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4200
hepside canavar gibidir istediğini al, şu calibre de en iyisi diyebilirim.
Rica ederim arkadaşım, ne demek. Sen benim önerdiğim kartı alabiliyorsan al. O paraya daha iyi bir kart bulamazsın. çok işine yarar o kart.
Kartın ismi aynen böyle: SAPPHIRE TOXIC ATI HD 4850 512MB 256BIT GDDR3
Anakart Adı :Foxconn P4M9007MB Series Anakartımı araştırdım ve bunu buldum acaba senin dediğin ekran kartı bu anakartta nasıl çalışır yada çalışırmı?
Arkadaşım eğer anakartında PCIe girişi varsa bu kart sorunsuzca çalışır. Senin anakartında da bu giriş var zaten.
anakartın uyumlu ama işlemcin ve psu nedir?
İşlemcim Intel Pentium D CPU 3.00GHZ 1.00GB RAM ama psu sunu bilmiyorum
Evet anakart fena değil ama psu çok önemli kasanın arkasında elektirik kablosunu taktığın yerde yazması lazım yazmıyorsa kasanın yan kapağını söküpte bakabilirsin
nasl bakıcaz yani kasanın kapağını açıp neresine bakcaz
ahmet sefanasl bakıcaz yani kasanın kapağını açıp neresine bakcazkabloyu taktığın yerdeki kare kutunun üstünde yazar.
ahmet sefanasl bakıcaz yani kasanın kapağını açıp neresine bakcazŞimdi bak aynen anlatıyorum. Kasanın yan kapağını sök. Sol üst köşede 15*20cm falan boylarında içinden rengarenk bi düzine kablo çıkan metal bir kutu göreceksin. İşte o kutunun yan panelinde bi etiket vardır, o etikette yazan TOTAL POWER kısmına bakcaksın. Şu resimdeki gibi
yaa adaş nerde kaldın kasayı heptenmi söküyorsun:)
bi power'a bakacaksın o kadar.
ahmet79yaa adaş nerde kaldın kasayı heptenmi söküyorsun:)Biraz uzun oldu ama TOTAL POWER 350 V dio
bi power'a bakacaksın o kadar.
- 1
- 2