Arkadslar konu acmıstım bı kere daha o dedıgınız ekran kartını aldım pekı bu pc ye guzel oyun ıcın bı ekran kartı onerırmısınız ıyı bısey olsun butce 100-700
Tesekkurler
Arkadaslar ekran kartım yok bu pc ye guzel bı ekra
bak ben dün asus gtx 560 aldım memnun deilim neden dersen msi 6850 ile aynı aralarında fiyat farkı var bana sorarsan nvıdıa ya okadar para vermek aptallık kendime de diyorum çünkü ben de aldım git amd tabanlı 6850 al rahat rahat kullan ilerde bi tane daha alıp cf yaparsın ayrıca kartın güç tüketimide çok ii al sana cevap
bak ben dün asus gtx 560 aldım memnun deilim neden dersen msi 6850 ile aynı aralarında fiyat farkı var bana sorarsan nvıdıa ya okadar para vermek aptallık kendime de diyorum çünkü ben de aldım git amd tabanlı 6850 al rahat rahat kullan ilerde bi tane daha alıp cf yaparsın ayrıca kartın güç tüketimide çok ii al sanahadı ya vala aklımı karıstırdın baya aklımda gtx 560 vardı :(( bende amd kullanmıyorm kardes ya...sımdı senın dedıgıne gore bos bosuna para vermek de olmaz napcam anlamadım
valla sen benım dediğimi yap inanki bak dün aldım kullanıyorum suan 6850 ile hiç bi farkı yok cınebenc testlerin de 560 42 fps alırken 6850 ise 51.76fps aldı ben aptallık ettim 200 lira fazla para bayıldık bari sen o hataya düşme
bak ben dün asus gtx 560 aldım memnun deilim neden dersen msi 6850 ile aynı aralarında fiyat farkı var bana sorarsan nvıdıa ya okadar para vermek aptallık kendime de diyorum çünkü ben de aldım git amd tabanlı 6850 al rahat rahat kullan ilerde bi tane daha alıp cf yaparsın ayrıca kartın güç tüketimide çok ii al sanaPhysX ile kullanırsan farkını rahatlıkla anlarsın biraz araştır öyle kötüle kartı ayrıca bunada bir bakSon Düzenleme: GodOfTheGameRs ~ 26 Eylül 2011 19:25
bencede aynen o modeli al yerim physx miş nese kart bal gibi kötü hayvan gibi elektirik çekio ayrıca fps oranlarıda düşük 6850 ye göre
dikkat ederseniz karakoy arkadasın verdiği adreste te görebilirsiniz elektirik tüketimini ayrıca orada kartlar aynı daha da kötüsü 560 ti modeli kullanılmıs 6850 nin de normal versiyonu kullanılmıs açıkçası 6850 gtx 560 su an lanet olası kullandığım kartı her türlü tokatlıyor bide o kartı alabilmek için bi sürüde para bayılıyorsunuz 6850 ye nazaran daha ne diim
bak ben dün asus gtx 560 aldım memnun deilim neden dersen msi 6850 ile aynı aralarında fiyat farkı var bana sorarsan nvıdıa ya okadar para vermek aptallık kendime de diyorum çünkü ben de aldım git amd tabanlı 6850 al rahat rahat kullan ilerde bi tane daha alıp cf yaparsın ayrıca kartın güç tüketimide çok ii al sanaNe güzel önerilerde bulunuyorsun ama hataların var.HD6850 tavsiye etmişsin ama ekran kartı tavsiye ettiğin kişinin donanımı nedir sormamışsın,örnek olarak anakart modeli belli değil + Powersupply Watt miktarı belli değil.
Ayrıca senin AMD bir sistemin var sen neden gidip Nvidia ekran kartı aldın,esas senin HD6850 alman gerekirdi ?GTX560 ekran kartını kötülemişsin ama aynı ekran kartını İntel bir sisteme takarsan aradaki farkı görürsün çünkü umarım seninde bildiğin gibi her zaman İntel+Nvidia - AMD+Ati olmuştur.
Senden ricam bir öneride bulunmadan önce mutlaka tavsiye isteyen kişinin önce tam olarak bilgisayarının donanım parçalarının ne olduğunu sor.
dikkat ederseniz arkadas yukarda resmini koymuş sistemin ayrıcada intel nvıdıa amd amd gibi bi mantık çok yanlış bide kartı aldım nvıdıayı çok övdünüz içindir ama farkettim ki nvıdıa para tuzağından başka bişi değilmiş
GTX470 yorumuna katılıyorum ve tavsiye ederim 102 Ekran LED Tv,de 1920X1080P Full HD çözünürlükte Full ayarlarda METRO2033 oyununu banamısın demeden oynatabiliyor,ama mutlaka özel soğutmalı bir model olmalı mesela bunun gibi.senin sorunun anlaşıldı bana sor diyorsun fakat kendin önermekten başka bişi yapmamıssın kendin yapamayacağın şeyleri neden karşı tarafa tektir edersin be adam ayıp deilmi bu da kapak olsun sana söylediğine bakma duyacağına bak demişler...i..http://www.zotacusa.com/amp-geforce-gtx-470-zt-40202-10p.html
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=47086
Ama bence alabilirsen GTX580 AMP Edition al
http://www.zotacusa.com/amp-geforce-gtx-580-zt-50102-10p.htmlveya daha iyisi olarak bunu al.
ZOTAC GTX 580 AMP²! Edition
http://www.zotacusa.com/amp2-geforce-gtx-580-zt-50104-10p.html
Asus HD5670 GDDR5 128bit.extra bi psu gerektirmez saglam bi 350 400 w yeterli.O sisteme de fazlası değmez.crysis2,gta4,drit3 oyunlarını 23-45(en az ve ortalama)(23 fsb yi sadece gt4 de 1 kere gördüm)amd althon2 x2 ,2gb ddr3 ram ve bu ekran kartı ile.
Ne güzel önerilerde bulunuyorsun ama hataların var.Konuyu başlatan arkadaş ufak bir resim eklemiş everestle işlemci ram bellek ona bakılarakta yorum yapılabilirdir. Size Katılıyorum..HD6850 tavsiye etmişsin ama ekran kartı tavsiye ettiğin kişinin donanımı nedir sormamışsın,örnek olarak anakart modeli belli değil + Powersupply Watt miktarı belli değil.
Ayrıca senin AMD bir sistemin var sen neden gidip Nvidia ekran kartı aldın,esas senin HD6850 alman gerekirdi ?GTX560 ekran kartını kötülemişsin ama aynı ekran kartını İntel bir sisteme takarsan aradaki farkı görürsün çünkü umarım seninde bildiğin gibi her zaman İntel+Nvidia - AMD+Ati olmuştur.
Senden ricam bir öneride bulunmadan önce mutlaka tavsiye isteyen kişinin önce tam olarak bilgisayarının donanım parçalarının ne olduğunu sor.
senin sorunun anlaşıldı bana sor diyorsun fakat kendin önermekten başka bişi yapmamıssın kendin yapamayacağın şeyleri neden karşı tarafa tektir edersin be adam ayıp deilmi bu da kapak olsun sana söylediğine bakma duyacağına bak demişler...i..İlk önce terbiyeli ol,ne demek kapak olsun sana,esas senin söylediğin ayıp değilmi ?
Ayrıca biz burada birbirimize kapak yapmak içinmi bulunuyoruz ?
Alıntı yaptığın yorumumu bir daha okumanı tavsiye ederim ayrıca şahsıma yaptığın hakaret için senden özür bekliyorum tabi bu erdem,e sahipsen ?
özür dilememimi bekliyosun neyini okucam öneri yapmıssın adama sormamıssın bile power ram işlemci vs. gibi senin sorunun bi nvıdıa cı olmak hepsi bu kendin yapmadığın bişi ama bana yap diye akıl veriyosun aslında o özrü ben deil senin dilemen gerekir konuyu kendi çıkarlarınca sapıttığın için
Bir çok kişi ekran kartı önerisi yapmış zaten, aranızda tartışmayın alt tarafı otantik bir ekran kartı parçası. Sizden önemli değil yani o kırılsada yansada yerine sürekli yenisi üretilir satılır. Sizlerden 1 tane daha gelmez birbirinizden özür dileyin. Özür dilemek onur verici bir erdemdir. Sizler birbirinize sahip çıkın...
İyi Günler Diliyorum..
özür dilemek le ağız pislenmez ben özür dilerim o dediğin erdem sende de var mı acaba _?
Cok tesekkur ederım herkeze yaptıgnız yorum ve onerıler ıcın...Yalnız baya bı tartısma oldu ben ne alıcam kafam karıstı :D resımdekı sısteme uygun gorsel solen ıle oynayabılecegım bı ekran kartı ıstıyorum suan kullandıgım ekran kartı nvıdıa geforce 9800GT 1GB 256 BIT DDR3 kullanıyorum onu degıstırıp daha prof. bı kart gorsel solenı olan kısaca oyle deyım tekrar tsk ler
özür dilemek le ağız pislenmez ben özür dilerim o dediğin erdem sende de var mı acaba _?Bende o erdemin olup olmadığını görmen için ilk adımı senin atman gerek ama o kadar çok kuyruk acın varki saldırmaktan başka bir şey bilmiyorsun çünkü esas kapaklar sana oldu hala bana senin sorunun nvidia,cı olman diye saldırıyorsun,senden ricam lütfen hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğin zaman bana cevap ver.