arkadaşlar enacil tarafından yardıma ihtiyacım var

erkanexo
14-04-2009, 11:58   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
102 mesaj

konun yanlış yere açıldığını sölyebilirsiniz ama bende bilmedim nereye açsam!! şimdi sorun şu : elimde 4 cd den oluşan sims oyunu var ve cd ler eski olduğu için accık bozulmuş içindeki bazı dosyaları normal yolla okumuoyr.ama cd recovery die bi prgmla cd yi pc ye alabiliorum.ve flash diske atıp laptop a atıorum fakat setup dediğim zaman 1 cd bitince 2. diski istio(sorunda burda başlıo) benim diskim yok yani flash belleğe attığım için cd den yüklemiorum doğla olarak.ama bana 2 seçenek sunuyo ya 2.cd yi tak tmm de yada iptal de?? yani 2cd deki bilgilerin nerde olduğunu gözat diip ordan seçemiorum ya cd olcek ya cd dio illa:) neyapmam lazım bi yardım edin nolur??

nonpasaran
14-04-2009, 12:07   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

deamontools u kur
bu sisteminde sanal sürücüler yaratacaktır
yani ikinci hatta 3. 4.cü disk sürücülerin olacak
sonra her cddeki datayı buraya mount et oradan çalıştır
bunuda bildirim alanındaki simgesine sağ tıklayıp mount image/gözat yoluyla yapacaksın
içime sinmedi daha ayrıntılı anlatayım önce hercddeki veriyi ayrı ayrı masaüstüne at
sonra 1. cd deki veriyi deamontools un sanal sürücüsüne takıp çalıştır ikinci cd yi istediğinde sanal sürücüde takılı olan veriyi unmount seçeneğiyle çıkarıp 2. cd nin içeriğini sanal sürücüye mount et bu şekilde devam et
yada daha basiti masaüstüne aldığın verileri tekrar cd ye yazıp o şekilde kur

Son Düzenleme: nonpasaran ~ 14 Nisan 2009 12:11