arkadaşlar hamachinin bir ara dili bozulduğu için simek zorunda kaldım fakat uninstall olarak yapmadım kendim dosyalarını sildim (Allah bin kere belamı verdi :D ) fakat şimdi yeni versiyonunu yüklerken ''The older version cannot removed '' ve bilgisayarınızda ''logmein hamachi sürümü saptandı '' fln diyor ve kurulum tamamlanmıyor ne kadar kayıt defteri temizleyici program indirsemde faydalı olmadı her yeri tarattım fakat hamachiyle ilgili bi şey bulamadım sistem geri yüklemede çalışmıyor arkadaşlar bi çözüm bulun size minnettar kalırım...
arkadaşlar hamachi den anlayan gelsin acil!
Güvenli modda yapmayı dene....
Dili bozulduğu için silmeyi düşünmen çok yanlış oldu...Hamachi'yi silmeden üstüne tekrar kursaydın Hamachi türkçe olurdu..
birde uninstal ile değil el ile silmişssin...
inş sorunun çözülür....
eğer yardım istiyorsan belki sana teamviewer'den yardım edebilirim....
teşekkürler bir deniyim şöle bütün yolları bakalım
Eğer Hamachi, program ekle kaldırda gözüküyorsa ve arkadaşın dediği gibi güvenli modda kaldırılmıyorsa Revo Uninstallaer ile kaldırmayı deneyebilirsiniz.http://www.tamindir.com/revo-uninstaller/
En basit çözümü silmiş olduğun hamachi sürümünü bulup tekrar yüklemen yükleme dosyasını açtığında repair-reinstall-install bu 3 seçenekten birisi varsa seç yeniden yükler veya onarir.sonra uninstall la siler yenisini yüklersin.Buda olmazsa "bilgisayarim"i sağ tıkla ara hamachi yaz o isimle ne kadar dosya varsa sil çıkan dosyalari silemiyorsan "unlocker" adli programi yükle dosyayi sağ tıkla unlocker yazısını göreceksin oradan sil dersen silecektir.Silme işlemlerinden sonra bilgisayarini yeniden başlat.ardından c cleaner la kayıt defteri sorunlarini tara ,sorunları çöz.Yeni versiyon hamachi yi yükle.