ARKADASLAR elimde iki adet anakart var iksinden biriyle sistemi tekrar olustaracagim sizce hangisiyle?: (CRYSIS 2 PES 2012 GIBI OYUNLAR OYNUYORUM)
1)ASROCK PCI EXPRESS RAID FSBI6HZ DDRII800
2)BIOSTAR Group N68S3
ARKADASLAR elimde iki adet anakart var iksinden biriyle sistemi tekrar olustaracagim sizce hangisiyle?: (CRYSIS 2 PES 2012 GIBI OYUNLAR OYNUYORUM)
1)ASROCK PCI EXPRESS RAID FSBI6HZ DDRII800
2)BIOSTAR Group N68S3
Bunlar ekran kartı değilki.Anakart :)
Sistemi ne alacaksın ?
Üstteki p4 destekliyor :)
Alttaki am3 soketli.Amd destekli ve phenom II yi destekler.Ama böyle şeylerle uğraşacağına gidip 100 tlye bilinen bir marka alsan :) Asus,gigabyte,msi üçlüsünden biri mesela :)
Anakart seçerken oyuna göre seçilmez.Çünkü oyunu anakart oynatmaz :)
Sen kullanacağın parçaları söyle.Bizde sana şu anakart diyelim.Anakart modelleri parça desteğine göre ayrılır.Yani üstteki anakartın desteklediği işlemciyi alttaki desteklemez.Alttakinin desteklediğinide üstteki anakart desteklemez.Seçim yapmamızı istiyorsan kullanacağın parçaları söyle sen.
ok ben su ekran kartini aldim daha yeni tavsiye üzerine :http://www.pixmania.de/de/de/884 ... 430-oc-1-gb-gd.html
bu ekran kartini : biostar n68s3 kullanacagim birde bu kullandigim anakart sogutucu diger kasamdakinden kücük kullanmadigim kasadaki daha büyük bu biostara taksammi denedim oluyor . baska herhangi bir parca takmayacagim..
Başka bir şey takmayacağım derken ? :)
Sadece ekran kartıylamı çalıştıracaksın :)
Sen kullanacağın işlemciyi söyle bana.Marka model nedir?
AMD Athlon II X4 635 / 4 x 2,9 GHz
güc kaynagi:430w cikisli
birde suan kullandigim anakart sogutucu diger kasamdakinden kücük o büyük olan sogutucuyu buna taksam olurmu faydasi zarari
ben biraz ugrastirdim ama cevaplarin icin sagol bu arada
Tamam sana alttaki anakart olur.
Hangi soğutucu? Eğer işlemci fanı-powerfanı ise değiştirme.
Ama kasanın kapağında falan duruyosa değiştir.