Fiyat fark etmiyor.kalite performans ve sarj olarak...
Arkadaşlar hangisi ?
Ben onların arasından bir telefon alacak olsaydım galaxy s3 alırdım.
Ben onların arasından bir telefon alacak olsaydım galaxy s3 alırdım.Aynen en de zaten oyumu SIII'e verdim.Eğer "Oooo çocuğun Iphone'u varrrr." lafları ve bu forumda bazı kişiler gibi(blackdown alınma sakın!!! ) İntel Extreme + gtx690 var diyerek böyle şeyler ile egonu yükseltmiyorsan SIII bence en iyi tercih olur. Ön kamera ile göz hareketi takibi yapan bir telefon. Açıkcası bu teknolojinin telefonumda olmasını isterdim çünkü normal telefonlar da tek çözümü parlaklık süresini uzatmak :)
Aynen en de zaten oyumu SIII'e verdim....özellik olarak diyecek bi şey yok tabii,ama dış görünüşü biraz basit kaldı sanki...senin deneyimin var mi yada kullanan arkadaşlar,şarjı ne kadar gidiyor yani normal bi kullanım için wifi mesaj muzik vs ?Eğer "Oooo çocuğun Iphone'u varrrr." lafları ve bu forumda bazı kişiler gibi(blackdown alınma sakın!!! ) İntel Extreme + gtx690 var diyerek böyle şeyler ile egonu yükseltmiyorsan SIII bence en iyi tercih olur. Ön kamera ile göz hareketi takibi yapan bir telefon. Açıkcası bu teknolojinin telefonumda olmasını isterdim çünkü normal telefonlar da tek çözümü parlaklık süresini uzatmak :)