Arkadaşlar benim yıllardır uğraştığım ve bir çözüm bulamadığım bir sorunumu anlatıcam..
Şimdi benim gayet üst düzey performanslı bir bilgisayarım var .Onunla beraberinde 2048 Mbps'lik tek benim bilgisyarıma ait Sınırsız İnternetim var .(TTNET).
Sıkıntım şu arkadaşlar benim internetim hiçbir zaman üst düzey hızlı olmadı .Video İzlemede,Sayfa Geçişlerinde,Online Oyunlarda vs vs . Ama bir internet cafeye gidiyorum İnternet benimkinden 10-15 kat daha hızlı .. (Bazı İnternetler benden düşük internet kullanıyor ve bir sürü bilgisayara bağlı ama benden kat kat hızlılar)..Bunun sebebi ,ÇÖZÜMÜ nedir .(kablo,modem,bağlantı falan filan).
Arkadaşlar Lütfen Yardım edin . Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bu canımı çok sıkıyor .
Teşekkürler
Arkadaşlar İnternet Hızıyla Alakalı. LTFN Bakınız.
soruyorum . 4096mpbs lik falan.
Tuneup Utilities basit birkaç soru ile bağlantı ayarlarını düzenliyor, bi deneyin.
arkadaşım sen de benim gibi büyük ihtimal hattın kötü olmasından kaynaklanan sorunlarla karşı karşıyasın bende netten cok cekiyorum ben köyde oturuyorum netin hic düzgün calıştıgını görmedim bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor . speedtest yaptıysn ve sonucalrın duşuk cıktıysa hattan dır sorunun hattan olup olmadıgını komşularının net hızlarıyla karşılaştırıo ogrenebılırsın komşularından senınle aynı dertten muzdaripse sorun hattadır. ttnet in 8 mgbit hızına gececektim ben servisci nin bana dedigi şu oldu sen köyde oturuyorsun 8 mgbit e gecmenın faydası olmaz aksine zararı olur hızı duşuruyormuş bi cok kişinin hızını bu yuzden geri duşurmuşler 8 den 1 mg bit e geri düşürmüşler yani kısacası senin hattın kötüyse 2 yada 8 mb bit olması hic bi şeyı degıştırmez aksine zararlı olur.