Evet Arkadaşlar bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim şu anda 81 kiloyum en az 6-7 kilo vermem lazım bunun için 1 ay önce box'a başladım ama hala gıdım veremedim,çok hafif göbek var hareketlerime engel oluyor ne yapmam lazım önerilerde bulunursanız çok memnun olurum...
Arkadaşlar Kilo vermenin En kolay yolu Nedir?
Tabiki az yemek. Ne yaparsanız yapın kilo vermek için öncelikle boğazdan kesmek sonrasında daha önce aldığınızı vermek için normalden fazla yani depodan harcamak gerekir. Bunun içinde fazla, hareket, yürüyüş spor vs. yapabilirsiniz. Eğer göbek gibi belli noktalarda daha fazla yağlanma varsa bu hareketin çoğunluğunu o bölgeye ayırabilirsiniz. Örneğin göbek için mekik birebirdir. Tabi yine söyleyeyim öncelikle normalden çok daha az yemelisiniz. Öyle az yemek salata vs. kalorisiz yerim dersenizde hikaye. İneklerde sadece ot yiyor ama zayıf inek görmek pek mümkün değil.
Öncelikle yemekle küs kardeşim.
Ah Ah dediğinizi yapabilsem khramn bey bunu çok istiyorum hep kola içer yağlı şeyler yer yani çok yer az hareket yaparım ondan böyleyim zaten,ama bunu verebilmenin yolu sadece yemekten kesilmekmi o zaman aç kalırız salata filan,ama öneriznizi dikkate alıcam,yavaşlatmam lazım kendimi
Öneriniz için teşekkürler...
yemeklerden önce su içmenin iştahı kapattığı söyleniyor yada elma...yağlı yiyeceklerden kaçın az ve sık öğün yemek ye, tuz ve şekeri az tüket... hiç ekmek yeme... sporu ihmal etme...
ben sana bişi söyliyeyim bizim yeğen var obezite sorunu vardı kıbrısta üniversite ye gitti çocuğu tanıyamadım fotoğrafında o kadar zayıflamış ki... orada doğru düzgün yemek yemiyomuş ondan kilo vermiş kahraman hoca doğru söylüyor boğazdan kısmak lazım.... ;)
Abim 102 kilo falandı..Boyuda 1.80 civarı.
Canına tak etti ve yeter deyip kendi çapında diyete başladı.
Ankarada oturanlar bilir herhalde...
Abidinpaşa Kızılay hattında hergün normal tempo yürüdü.(Gitgel 10km falan)Ama hiç aksatmadı.Başlamadan önce bayağı bir yemek yerdi tabii.Başladıktan sonra , kola,cips,bisküvi ıvır zıvır yemedi.Hiç yemedi.Ekmek baya azalttı.Yersede çavdarlı, kepekli ekmeklerden yedi.Yağlı yemek yemedi(patates kızartması vs).
İlk 7 gün 12 diğer günlerde 8 kilo vermek üzere, 30 günde 20 kilo verdi.(aman tamam yeter işte deyip bıraktı tabi o ayrı konu:)<
Demek istediğim kafanda bitircen olayı.Birazda iradene hakim olcan okadar.<
Kahvaltı: Lahana çorbası
Öğle: Lahana çorbası, salata
Akşam: Salata, Lahana çorbası
Salatayı fazla kaçırmayı. Lahana çorbasını patlayana kadar da yiyebilirsin. Günde en az 1 saat hızlı tempo koşu. Annem 1 ayda 6-7 kilo vermişti bununla. Haftada 1 gün de et yiyebilirsin.
Önerilerin hiçbirini beğenmediyseniz, bu kitabı alın okuyun ;)
Ne kadar işe yarar bilemiycem...
Kilo vermenin en kolay yolu bir kere kesinlikle şu zayıflama ürünleri değil.Boğazdan çok fazla kesmene gerek yok,metabolizmana da bağlı.Her besin çeşidinden eşit miktarda almak gerek.Bir de spor.Yüryüş,hafif tempo koşu.Benim kuzen vardı koşuya başladı,haftada 4 gün,günde altı kilometre,kısa sürede 10 kilo verdi.Oruç tutarken de ister istemez kilo veriyorsun.
Ben de zayıfım benden 5-10 kilo fazla olanlardan fazla yememe rağmen oturduğum yerde yakıyorum.Metabolizmam hızlı çünkü.Kilo almam lazım benim de acilen:D Ramazan geçsin de bakalım:D:D
Kardes Gecen Sene Aynı Dert Bendede Vardı.Bu İs Once Sana BagLı.Gercekten KiLo Vermek İsteyeceksin.Ve Gercektende En OnemLisi Bogazdan Kesmek.AkLına Yemek GeLdimi Baska Bir SeyLe Ugras.ArkadasLar Hareket Onerisinde BuLunmusLar Ama Ben Hareket Etmeden Verdim :) Kısacası Bogazı Tutacaksın Kardesim :) SaygıLar ...