Arkadaşlar Laptop'uma (Lenovo 3000 N200) Windows 7 Kurdum. Bütün Driverlar otomatik olarak kurdu, fakat kablosuz ağ ile ilgili büyük bir sorunum var. Kablosuz bağlantı varken birden (bağlı-bağlı değil) bildirimini yapıyor ve kablosuz bağlantısının üzerinde sarı bir yıldız oluşuyor. Hemen arkasından tekrar bağlantı geliyor, sonra tekrar aynı şekilde kopuyor ve sonra tekrar geliyor, sürekli kendini yineliyor. Bir kopup bir geliyor. Kablolu bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Ne yapmalıyım lütfen bir çözüm yolu bulabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :((
Arkadaşlar LenovoN200 Wireless Sorunu Acil Yardım!
Arkadaşım aynı sorun arkadaşımdada var orjinal driverlarını yükliyince düzeliyor.Siteden indirdigimiz çalışmıyor.Mecburen vista imajını geri getirdik.Window 7 de sorun yaratıyor.Sitenin windows 7 uyumlu driverini bekle.Bir program yüklemişler leptoba saatin ordan çubugun ortasına kadar uzuyordu :) abartısız 4 dakkada kendini toparlıyordu.
Driver destek sitesi
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67855.html
wlan ayarları temiz orda sorun yok sanırım ;) ama kuzenimin modeminde denedim herhangi bir sorun olmadı. Sanırım problem benim modemdeki bir yanlışlıktan kaynaklanmakta, yinede DETROID_35 arkadaşımın dediği gibi doğru driverların çıkmasını bekLemek en iyi ve en sağlıkLı çözüm bu oLur:) teşekkürler ;)
Sarı işaret IP Adresi Alınırken çıkar. Sorun driverda olabilir. Driverı sitesinden güncelleyin.
Ben şifrelemeyi WPA2 yapmıştım. İnternet kablosuzda her 10dk'da 1 kesiliyodu. WEP yaptım şifrelemeyi düzeldi. Neden bilmiyorum
O zamanlar Silkroad'a gircem diye ne kadar uğraşıyodum :) Bide tam girince internet kesilirdi :)
Ben firmwareyi güncellemiştim.
ZyxeL P660HW V2
Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
bunlara rağmen sorunum çözülmemişti ben de WEP olarak şifreleyince çözüme ulaştım.
frimwareyi güncelledim, modemin markası (Zyxel P-660HW-T1 v2) WLan kartın donanım ID'sini arayıp bulmama gerek kalmadı zaten win.7 onu otomatik yüklemişti. ama adı (Intel (R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection) aynı şekilde bende 'WPA PSK' Şifreleme biçimine alarak sorunu çözdüm.