beyler bnde gta 4 var abim getirdi nse oyunu kurdum oynuorum ama oyuna girerken Rockstar games social club dan play a bastimda bir cmd ekranı ckıyor nse bu ekran gitmiyor ve 1 kaç saniye sonra GTA 4 acılıyor ama oyunda donmalar oluyor tam oynanmıyor oyunu aşağı indirip cmd ekranını başlat menüsüne indirip oyuna girince yine cok güzel oyunumu oynuorum 5 dk sonra faln cmd ekranı arka palnda yenidn ckıyor ve oyun yeni dn donmaya başlıyor kısacasi rahatlıkla oynuyamıyorum ve cmd ekranını kapatinca oyunda kapaniyor..! PLzzz yardımLarınızı bekLiorumm..!
Arkadaşlar lütfen yardım edin..!
Bilgisiyar Özellikleri Gta4 ü Kaldırmıyor olabilir Yada Sorun Yüklediğin Oyunun Dosyalarındadır.
1 dk özellikleri yazim..!Intel Core2 Quad CPU @ 2.83 Ghz
4 Gb Ram
ATI Radeon HD 3800 Series
500 Gb Hardisk Ve Windows 7 YukLu..!
Sorun snce hanqisinde olablr özelliklerdemi Oyun dosyalarında mı?
Cpu en fazla 15 oluyor RAmda 40 faln oluyor ama yanında bşka programlar acık ken tek gta 4 var ken 26 oluoyor..!
özellikleride yukarıda belirtmişdim :))
Tmam tşkrlr oyun pachlerindn olablrmy? sorun peqi hiç pach yuklemedm :(
indiriorum birazdn yuklicem ve yazicam.!
kaRdeşm yukledim ve karşıma şöyle bir hta ckıyor
[GTAIV] EFC20 FIX ERROR !
Sorry but this version of gtaiv.exe is not supported .
Supported versions : 1.0.3us
böle bir hya ckıorr
Bşi yazıcak yok muu?? ne hTasi olabLir bu sorun deiL oyunu bşTan kurabLirim ama bRi bşi yazsın.!
Hepsini sırayla yukledim..! Hepsinin boyutunu bile söyliyebLirim..!
eed korsan galiba bilmiorum 3 dvd halinde geLdi
Sorry but this version of gtaiv.exe is not supported .Hocam sana diyor ki; bu sürüm us (amerika) sürümlü versiyonu destekliyor diyor. Seninki belki uk (ingiltere) ya da international sürümü olabilir. Googla'dan sana uygun olan patch sürümünü arat ve ona göre kur. Deneme yanılmadan başka yapabileceğin bir şey yok. Arkadaşın dediği gibi bütün patchleri sırayla yükle sonrada bir yerden crack dosyasını bul tamamdır.
Supported versions : 1.0.3usböle bir hya ckı
sende yuklu olan programlar pc ne cok agir geliyor olmali bu yuzden oyun da ne yaparsanyap donar en onemlisi de sen de windiows 7 kurulu bu yuzden kasiliyor!!!
internetten oyun indirince böylew oluyor işte :D :D :D,o nedenle gidip korsancıdan alıom :D,daha hiç bir oyunumda sorun çıkmadı :D
not:param olsa orginal alırım ama..