İlk önce arkadaşlar merheba şimdi size metin2 hakkında bir problemimi söyliyecem.Aşağıda:
Arkadaşlar mesela şimdi oyunu açtım herhangi bir pvp(yanlız bu sorun türkde olmuyor pvpde oluyor)girdim ıd ve şifre yazarak karaktere girdim enter'e bastım oyuna giriş yaptım şimdi oyundayız.Şimdi birine pm atmak istiyorum birine sağ tıklayıp fısıldama diyince ve adamın adını pm ye yazıcam diyelim pm tuşuna basınca oyundan atıyor anında atıyor fısıldama tuşuna basınca ya da pm atmak isterken pm tuşuna basınca.
Ben bu sorunu metin2 oynayan arkilerime sordum:
1-Dedilerki yenden yükle düzelir(yenden yükledim gine aynı sorunla karşılaşıyorum)
2-Bir arkadaşımda dediki unintall tıkla hepsini sil yenden yükle(uninstall tıklayıp hepsini silip yenden yükledim olmadı)
3-Diğer arkadaşımda dediki Metin2 yi pcde ara onunla ilgili herşeyi sil yeniden yükle metin2'yi dedi(Metin2'aratıp tüm Metinn2'ye ait dosyaları sildim Yenden yükledim olmadı)
Sayın Arkadaşlar Yukarıdaki Çözümlerden Başka Ya da Bu Sorunu Çözebilecek Bir Fikriniz Varmı.Saygılar......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!