Intel(R) 4 CPU 2.40 GH 2.40 GHz
Ykll Bellek:2,00 GB
Sistem Türü:32 bit
ARKADAŞLAR BUNA ''Zotac Nvıda GeForce 9800 GT 1GB DDR3 256 BİT'' ALSAM CALL OF DUTY BLACK OPS FELAN OYNAYABILIRMIIM ?
Arkadaşlar nolur bı cevaplayın !!
CPU Türü
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
CPUID CPU Adı
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
RAM Yuvaları
2 DDR DIMM
Yol Türü :
Intel Hub Interface
Toplam Bellek :
2046 MB
Budur:)
Arkadaşlar bu pcye zotac 9800 GT 2GB DDR3 256 BİT DIREXT 10 ALSAM NASIL OLUR
Eğer geçici bir süre için 9800 GT alacaksan tamam alınır ama oda 2.el olması şartı ile yoksa gidipte sıfır 9800 GT alınmaz haberin olsun.
Ayrıca eğer Quad Core bir işlemcin olsaydı bir çok oyunu high seviyesinde 9800 GT ile oynayabilirdin.
kardes neden sıfır 1.el alınmaz ??
oynarsın baba al 2.el bitane.. almışken 1gb ramde alsan fena olmaz..
selam configürasyonunu degerlendırme konusunda soyle yardımcı olabilirim benım sistemimdede 9800gtx + amp edition var...ve ben yeterınce mmorpg's ve fps tarzı oyunlar oynuyorum ve calıstıgım iş sebebı ilede oyunları denemem gerekıyor anakartının verıyolu hızları ile ekran kartı veriyolu hızları farklı bu sebepten ekran kartının işlemiş oldugu görseller anakart verıyollarında darbogaza girebilir.kısacası takılmadan hoplamadan zıplamadan bir oyun oynamak istersen sistemin yetersiz derim ben .....ekran kartıda extra bir power istedigi için 300w power supply varsa volt olarak 12 v destekler ama ekran kartlarının 12v harivi birde tek rail üzerinden verecegi amper degeride onemlıdır bunada dikkat etmen gerekır makına eger olurda bu sistem üzerinden kurulursa ve oyun içinde senı oyundan atarsa sebebiini arama düşük amper degerini sahip powerdanda olur. Birde yanlıs anlamaya mahsuben bunu yazıyorum işim gamer lara ve grafikerlere sistemler kurmak boyle bir işyerinde hizmetteyim .. oyuzden biliyorum iyi gunler.......
kardes bana sole yenı model 210 ytllık tum oyunları acıcak vı ekran kartı solermısın ??
anakarta nasıl bakıcaz kardes ???
Anakart Adı MSI 845E Max (MS-6566E)
bnm ana kart budur
zotac 9800 gt 1gb drr3 256 bit desteklermi ???