Bilgisayarımın özellikleri şunalr
windows 7 ultimate 64 bit
pentium dual core3.00ghz
4gb ddr2 ram
atı radeon 3450hd 1gb
500gb harddisk
bu bilgisayarla
btf 3,crysis2,nfs the run,dirty3,dirt showdon oynanırmı.
Bilgisayarımın özellikleri şunalr
windows 7 ultimate 64 bit
pentium dual core3.00ghz
4gb ddr2 ram
atı radeon 3450hd 1gb
500gb harddisk
bu bilgisayarla
btf 3,crysis2,nfs the run,dirty3,dirt showdon oynanırmı.
bende asus gtx 560 ti var o da 1 gb ... 8 gb ram var işletim sistemi bende de ultimate 64 bit 1 tb harddisk var : modern warfare 3 ü / dirt 3 ve hatta la noire yi full çözünürlükte kasmadan oynayabiliyosam sende o bilgisayarla o oyunları rahat rahat oynamalısın mantıken yani ... 'en düşük çözünürlükte belki oynarsın' cümlesi abartı olmuş biraz bu kadar büyütmeyin abi bu oyun olayını :)
bu arada metro 2033 ü oynamadıysan kesin bir dene derim
bir de binary domain o da çok iyi yani ben sevdim
bu tarz hikaye tipi oyunlarda bir bölüm açıldığında önceki bölüm kapanır ... yani oyun grafikleri çok yorucu olmaz her ne kadar iyi görünsede .. fakat gta tipi tüm bir haritanın açık olduğu oyunlarda grafikler bilgisayar için çok daha yorucu hale gelir ... basitçe ifade etmeye çalıştım anlatabilmişimdir herhalde ...
bende asus gtx 560 ti var o da 1 gb ... 8 gb ram var işletim sistemi bende de ultimate 64 bit 1 tb harddisk var : modern warfare 3 ü / dirt 3 ve hatta la noire yi full çözünürlükte kasmadan oynayabiliyosam sende o bilgisayarla o oyunları rahat rahat oynamalısın mantıken yani ... 'en düşük çözünürlükte belki oynarsın' cümlesi abartı olmuş biraz bu kadar büyütmeyin abi bu oyun olayını :)İnsaf be GTX-560Tİ ile HD 3450'yi bir tutmaya çalışıyorsun. Bu arada en düşük çözünürlük demedim, endüşük ayar dedim. :)
bende asus gtx 560 ti var o da 1 gb ... 8 gb ram var işletim sistemi bende de ultimate 64 bit 1 tb harddisk var : modern warfare 3 ü / dirt 3 ve hatta la noire yi full çözünürlükte kasmadan oynayabiliyosam sende o bilgisayarla o oyunları rahat rahat oynamalısın mantıken yani ... 'en düşük çözünürlükte belki oynarsın' cümlesi abartı olmuş biraz bu kadar büyütmeyin abi bu oyun olayını :)Bu arada sistemine baktımda ''Bir de kassaydı'' diyesim gelmedi değil hani. :)
Dalgamı geciyon 1. cisi ekrna kartları belleğine göre değerlendirmez 2.cisi gtx 560 ile hd 3450 yi 1 tutarak milleti yanlıs yönlendiriyosun büyük cahillik mantığına hayran kaldım senin az öğren sonra millete yardım et hayret bişey ya...
Zorlama bence o sistemle onları. -Akıl vermek gibi olmasın, yardım etmeye çalışıyorum.- Online FPS tarzı (Point Blank öneririm.) kasmadan maksimum seviyelerle oyna derim. Kolay gelsin.
Bendede ATI3450 var.
Dostum o kartla Metro 2033 oynama sakın .
Ben bi deneyeyim dedim kartın bellekleri pert oldu.Şuan bazı oyunlarda yarım yamalak grafiklerle idaree ediyorum.Bellek yetersiz hatası alıyorum.
Sen beni dinle sakın ha :D
peki bu cahile bir yardım edin o zaman alim insanlar :
kernell32.dll nedir ? ne boqa yarar ? hasar görürse ne olur ? nasıl onarılır ? nasıl hasar görür ? hasarlı olup olmadığı nerden anlaşılır ?
Offfff yok abi bu sitenin cılkı cıktı iyice ne kernel.dll sinden bahsediyon adamdaki karta bak metro 2033 öneriyosun birader sen ben metro 2033 ü 9800gt ile oynıyamadım sen adamın pc sinimi bozucan ya bilmiyon kıvırma bari dll mll ne demek istedigimi anlıyosun sen degilmi o pc o oyunları kaldırmaz kardesim.
arkadaslar ben farklı bir şey için sordum bunu adamın ekran kartıyla alakası yok bilgi almak istiyorum sadece ... kernel32.dll hakkında bilgi almak istiyorum çünkü ghost recon'u kuramamıştı arkadaşım bununla ilgili olabileceğini okuduk bir forum sitesinde onun için sordum ... sordum sormasına ama maşallah elinize sopa alıp bir dövmediğiniz kaldı : cahil olabilirim ... saçma sapan mantık yürütmüş de olabilirim ama en azında şurada birinizin bile yapmadığını yapıyorum : insan gibi konuşuyorum ...
Kernel.dll mi yok diyor pc de nası kuramadı kernel.dll her pc de mevcuttur yoksada dll download dan indirip s.32 ye atınız.
Bir kernell32.dll ile bitmiyo o işler dostum 2 dll dosyası bilip burdaki adamlara çok bilmişlik yapma istersen.Sana herhangi bir kötü söz söylemişmiyim bak bakalım dostum.
Ayrıca kernell32.dll sistemsel bir sorun.
Şöyle anlatayım BF3'ü XP sistem yüklü bir bilgisayarda açarsan bu hatayı alırsın.
bilmediğim için net birşey söyleyemiyorum sadece kernell32.dll adlı dosya ile ilgili bir sorun yani dosyanın bozuk ya da hasarlı olması gibi bir durum olabilirmi bu nasıl anlaşılabilir ?
Çok bilmişsin işte çok şey biliyosun
kernell32.dll dosyasını indirip system32 atmanı öneririm fakat kernell32.dll uymadıgı sistemde taşınmama gibi bir duruma yol açabilir yani indirirsin fakat system32 ye atamazsın ama bir dene
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32 dosya system32 ye atılıyosa aynı şekilde oyunun içinede at.
bir şey daha soracağım : biostan bilgisayarın daha sessiz çalışması için tasarruf modunu açıp silent / sessiz moda getirirsem yük altında fazla ısınma gibi sıkıntılar olurmu birader ? işlemci i7 960 / soğutucu corsair h80 ... fanlar yük altında ses yapıo ya gıcık oldum
bir şey daha soracağım : biostan bilgisayarın daha sessiz çalışması için tasarruf modunu açıp silent / sessiz moda getirirsem yük altında fazla ısınma gibi sıkıntılar olurmu birader ? işlemci i7 960 / soğutucu corsair h80 ... fanlar yük altında ses yapıo ya gıcıkyapmaz fakat performans sınırmala gibi bir durum varmı onu bilmiyorum.