Arkadaşlar Başlıktanda Anlaşıldığı Gibi..Yeni Bir PC Topluyacağım Şuan Lenovo Marka Laptop Kullanıyorum Ama Oyun İçin Pek yeterli Olmuyor Yeni Toplayacağım sistem i7 li 256 bit ekran kartlı ve 8 GB ramli Olcak Hdmı İle 55 İnç LG Marka LED Tv'ye Bağlayacağım ama benim Takıldığım bir şey var bazı yerlerde duymuştum pc yi Büyük ekranlı Monitör Veya Tv'de Kullanmak Görüntü Kalitesini Düşürüyormuş Onun İçin yüksek Bitli Ekran Kartı Alınması Gerekiyormuş Sizce 256 Bit 1 GB ekran Kartı 55 inç Led Tv için Yeterli Değilmi...Oyun Oynamak Açısından Led tv'ye Bağlıyacağım ama Önerilerinizi Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...
Arkadaşlar PC yi Büyük Ekran LED Tv'ye Bağlıcam...
valla arkadaşım hiç denemedim ama deniyen bi akrabam var o da 128 bit var o 128 bit den bile memnun ki 256 bit de rahat çalıştırır
HD serisi ve HDMI bağlatı çıkışı olan herhangi bir ekran kartı bu sorunu sana yaşatmaş mininum 128 Bit kullanman gerekir tabiki oynayacağın oyunlara göre yapmalısın ekran kartı seçimini TV yi ikinci planda bırak
arkadaşım şöyle birşey varki ati 2900xtx 512 bit ama crysis 2 olsun battlefield olsun lowda bile çalıştırmaz yani ekran kartı mantığının sadece %10 bir kısmı bite dayanıyor diğer kısmı ise bellek,gddr,transistörler,paralelişlemciler felen yani burda değinmek istediğim 2900xtx 512 bit ama söylediğin oyunları mw 3 dışında lowda bile kasar
mw 3tede low oynar belki
Bu yetmez mi Diyorsun...Yeterde artar
http://www.tekzen.com.tr/newsite ... ref=akakce&v=1.99.3
HD serisi ve HDMI bağlatı çıkışı olan herhangi bir ekran kartı bu sorunu sana yaşatmaş mininum 128 Bit kullanman gerekir tabiki oynayacağın oyunlara göre yapmalısın ekran kartı seçimini TV yi ikinci planda bıarkadaş haklı oyun için istiyorsan minimum 2 gb olsun hdmı çıkışlı ve hd olsa yeter
modellerden pek anlamam yani bugun duysam yarın unuttugum için modeli biraz araştırırsın :D
bildiğim kadarıyla büyük ekranlar için ekran kartının belleği ve bant genişliği daha önemli..
bu kartı önerebilirim ama siz bütçenizi ve toplamak istediğiniz sitemi yazarsanız burada daha net cevaplar alabilirsiniz.
Yaza Yakın Bir zamanda Toplamaya Bağlıyacağım ama aslında Playstation3 almayı düşünüyordum ve vazgeçtim...çünkü orrjinal DVD leri baya pahalı ama PC toplayınca İnternetten full oyun indiririm...Birde bu Site Hep Aklımda www.ahmetturan.org Burda Full Bütün Oyunlar Var Ondan Bende PC Seçtim...
bak dostum başlangıç olarak full oyun falan istiyorsan www.cshtr.com stesinden şaşma derim ben daha hiç bozuk bir uygulama falan görmedim ki win7 mi oradan indirdim kullanıyorum.
soruna gelince bende gtx460 hawk tallon attack var ve işlemcim dar bogaz yapıyor buna ragmen 106 ekran lcd tvde kusursuz bir görüntü almayı başarıyorum.tabiki bellek kapasitesi yüksek bir kart seçmen önemli.yani demem o ki illa ati nin hd serisi almak zorunda deilsin.nvidia da çok rahat bir şekilde karşılayabiliyor gereksinimleri.
bunun yanında yinede kötü görüntü alırsan sorun tv de.ayrıca çok nadir rastlansada tv üzerinde dvi çıkışı varmı? bildigime göre en temiz görüntüyü dvi bağlantısı veriyor ama çok kaliteli bir hdmı da işini görücektir hem ses de aktarır hdmı..yani güçlü bir kart seçmeni öneririm en azında gta5 bf3 gibi oyunları en son ayarda oynamak için..
bak dostum başlangıç olarak full oyun falan istiyorsan www.cshtr.com stesinden şaşma derim ben daha hiç bozuk bir uygulama falan görmedim ki win7 mi oradan indirdim kullanıyorum.
soruna gelince bende gtx460 hawk tallon attack var ve işlemcim dar bogaz yapıyor buna ragmen 106 ekran lcd tvde kusursuz bir görüntü almayı başarıyorum.tabiki bellek kapasitesi yüksek bir kart seçmen önemli.yani demem o ki illa ati nin hd serisi almak zorunda deilsin.nvidia da çok rahat bir şekilde karşılayabiliyor gereksinimleri.
bunun yanında yinede kötü görüntü alırsan sorun tv de.ayrıca çok nadir rastlansada tv üzerinde dvi çıkışı varmı? bildigime göre en temiz görüntüyü dvi bağlantısı veriyor ama çok kaliteli bir hdmı da işini görücektir hem ses de aktarır hdmı..yani güçlü bir kart seçmeni öneririm en azında gta5 bf3 gibi oyunları en son ayarda oynamak için..
bak dostum başlangıç olarak full oyun falan istiyorsan www.cshtr.com stesinden şaşma derim ben daha hiç bozuk bir uygulama falan görmedim ki win7 mi oradan indirdim kullanıyorum.Arkadaşım Verdiğin Site Çok İyiymiş Birde Şunuda Unutmuştum...İnternetten İstediğim HD Filmleri İzliyebilicem..ttnet kullanıyorum bağlantım ilk önceki zamanlarda çok düşüktü ama aradan 7-8 ay geçti internetim ciddi şekilde hızlandı yaklaşık 3.5 yıldır ttnet kullanıyorum ttnette benden memnun inanmıcaksınız ama aradıkları birgünde olmuştu bağlantı sorununuz varmı diye..:))
Arkadaş sanki rüya görüyordum ama neyse teşekkür ettim şimdilik sorun yok demiştim..Acaba Bu ttnet beni Neden Çok Seviyor..:))
LENO7 aynı durum :) ttnetten şikayetci değilim. Bize kıyak geciyor