arkadaslar diyer formlardan yeterli sonuç alamadım siz bari yardımcı olun bende p4.2.4 asus var agp sılotlu ve elimde
nvıdıa 6800 pc 16 xp var bunu kulanabileceyim ve dahası sLI olan
bugünkü 3800 işlemcilerin yerine cıkan bi işlemciyi takabileceyim bi anakat istiyorum yani herdefasında işlemçi,anakar için 500,600 $ vermek istemiyorum
hızlı cekirdeyi falan cok olan bi anakar vasa yazın lütfenben bu anakrta 200$ ayırdım
not. marka ayrımı yok link veririseniz cok sevinirim
bende suan asus px800x diye bişeyvar
işlemci:2.4
ram ddr 1 mb x2
diyerleri önemli deyil zaten
arkadaşlar sabahtan buyana bakıyorum biriniz bişey
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.3800+ amdmi bu dediğin eğer oysa nf4 cipsetli anakartlar destekliyor yalnız bios güncellemesi yapmak gerekiyor.bide slı demişsin ozaman msı anakrtın son çıkan slı destekli anakartını alman yeterlidir.5200+ işlemciyide desteliyor çift çekirdek tabi biosu güncelledikten sonra.
Merhaba
İlk olarak eğer x16 yani PCİE bir ekran kartın var ise elindeki işlemciyi kullanamazsın.
Zaten bunu anlamışsın sen galiba.
Sana tavsiye edebileceğim bir sistem;
MSI Sli platinium Nforce4 chipsetli bir anakart
istersen amd64 socket 939 Venice 3500+, çift çekirdek istersen 3800+ ve üstü
Ram kingston/twinmos türü 1024 *2 ram
Ekran kartı elindeki ( bu arada o modellerin büyük bir oc kapasitesi var.)
HD Sata2 NCQ seagate/samsung bir hd( bu arada bunu yanlış telaffuz ediyormuşuz ama piyasada öyle kullanıldığı için bende öyle söylüyorum, gerçek adı sata 300mb/sn imiş)
Kasa olarak da Aopen 400W öneririm.
Bunun dışında gerisi sana kalmış. Ayrıca arama motorunu kullanarak bir çok cevapa ulaşabilirsin.
Kolay Gelsin