Anakartım M61PME-S29
İşlemci amd phenom 9650 quad core
Ekran kartı ati hd 4650
Ram 4 gb 800 mhz
a open 300 watlık kasa
arkadaşlar sistemim böle sizce yükseltmem gereken neler var ?
arkadaşlar sistem yükseltme
ben ramleri 800 mhzden hızlı yapmak istiyorum fakat anakart desteklemiyor sanırım onun için en iyi yapılabilcek şey nedir yoksa sistemimi biraz daha böle devam ettirim ilerdemi deyiştirmek
?
Bütçen Nedir ?
Bütçeni Söyle ki Ona Göre Sana Öneride Bulunalım.
O Sistemde Değişmesi Gereken Çok Parça Var.
500 tl ama en son o daha düşük olursa iyi olur
ben ramleri 800 mhzden hızlı yapmak istiyorum fakat anakart desteklemiyor sanırım onun için en iyi yapılabilcek şey nedir yoksa sistemimi biraz daha böle devam ettirim ilerdemi deyiştirmekHayır o dediğin mümkün değil.
?
Remin çöp olabilir.
En iyisi default kalsın ve mükünse ekrn kartını 5770 alabilirsin.
PSU da uygun 5770e.
500 Tl ye Çok Değişiklik Yapamazsın.
Sistemini Biraz Daha Eskit,Paranı Biriktir İleride Yepyeni Bir Sistem Al.
Ha Şimdi En Azından Bir Şey Değiştirmek İstersen PSU'nu Aşağıdakiyle Değiştir.
KASA - PSU
HIGH POWER 500W HPC-500-A PSU
88 $ ( 132,79 TL)
[url=http://www.novabilgisayar.com/uye_sepet_ekle.asp?urun=4694][/url]
Arkadaşlar şimdi ben psu degiştirdim bilgisayarım hıozlanıcakmı ne işe yarıcak yani anlatabildimmi sorumu ona bi yardım edermisiniz
?
Arkadaşlar şimdi ben psu degiştirdim bilgisayarım hıozlanıcakmı ne işe yarıcak yani anlatabildimmi sorumu ona bi yardım edermisinizPSU ile sistem hızlanmaz da en azından daha güçlü ekran kartı takma imkanın olur ve sistem ağır kalmayıp verimli çalışır.Elektrik faturan azalır değişirsen.
?
Bence HD 5770 alabilirsin.
Mümkünse PSU yu da değiş istersen işi sağlama al.
HIS HD 5770
High Power 500 Watt Element
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 03 Mayıs 2010 23:34
Elindeki PSU Kaliteli Bir PSU Değil.
Önerdiğim PSU'yu Alman Çok Daha Avantaj Sağlar Senin İçin.
Donanımlarının Daha Rahat ve Daha Verimli Çalışabilmesini Sağlar.
Dediğim Gibi Paranı Biriktir,Tekrar Gel Konu Aç Burada,Biz Sana Yardımcı Oluruz.
peki arkadaşlar çok teşekkür ederim :d annemeşey derim psu alınca elektirik daha az gelicek ozaman şimdide aldırırım psu ekran kartınıda sonra ve siz daha yardım edersiniz öle güzel şeyler yaparım inş çok teşekkür ederim arkadaşlar