sitem olmado hiç araştırıom ama olmuyorrrr:(
arkadaşlar site kurmak için once napacam ? ltfn ya
Geçenlerde aynı konu açıldı. Orada yazdıklarımın aynılarını yazmaktansa link vereyim;
https://www.chip.com.tr/forum/sit ... um_t174113_wp1.html
Anlamadığın bir şey olursa yine bu konu başlığı içerisinde yazabilirsin.
off aga off ben hiç bişe bilmiom diom siz html dionuz one hiç bilmiom yardım ya:(
Kardeşim Ben Bir Bilgisayar Programcısı/Grafik Tasarımcısıyım. Web Site Dilleri Asp,Php,Html En Popüler Olanlarıdır! Web Tasarımını 4 Yıl Bilgisayar Yazılım + 4 Yıl Fakültesini Okudum Sonra Ögrendim.! Yani Anlayacağın Mesleğimiz Öyle Basit Bir Meslek Ve Buralarda 3,5 Konuyla Ögrenilebilecek Bir Meslek Degil! Basit Birşey İstiyor İsen "Google,ye Hazır Html Site" Yaz. Ücretsiz Hizmet Veren Siteler Var Onlara Üye Ol Ordan Sadece İçeriğini Doldur. Tamamdır. (Yanlış Anlama Arkadasım Sitemim Sana Degil Geneline. Meslegimiz Genelde Böyle Basit Duruma Düşürülüyor Sanki Herkezin Yapabileceqi Birşeymiş Gibi. Bununda Profesyonel Anlamda Ciddi Eğitimleri Var.)
Saygılar.
off aga off ben hiç bişe bilmiom diom siz html dionuz one hiç bilmiom yardım ya:(Öncelikle arkadaşım çalışmadan çabalamadan araştırmadan birşey ne öğrenirsin nede yapabilirsin.Öncelikle içinde öğrenme azmi olacak.Sonra araştırarak yavaş yavaş istediklerini yapabilirsin.Şimdi arkadaşlar size html vb. önermiştir.
Benim sana tavsiyem hem hızlı hemde kaliteli bir site yapmak ve tek bir satır kod ile uğraşmak istemiyorsan joomla öğrenmeni tavsiye ederim.Joomla diye arat internette yüzlerce türkçe kaynaklar bulabilirsin. Bir ara chip dergiside joomla görsel eğitim cd^si vermişti. İnternetten joomla eğitimi chip diye aratırsan indirme linklerini de bulabilirsin.
Joomla ile yapılan örnek site:
(benim yaptığım ve tek bir kod satırla uğraşmadığım site. )
ve yüzlerce site.1-2 yıl önce pcnet dergisinin web sitesi de joomla ile yapılmış ve kullanılıyordu.Şimdi wordpress kullanıyorlar.
Şimdiden kolay gelsin...
Cd yazıp beynine mi entegre edelim.Veya bir çip mi programlayalım beynin için.
Hiç bişey bilmiyom de otur o zaman.
Kusura bakma ama araştırmadan öğrenemessin.Yada kendi kendine öğrenmeye güvenemiyorsan bir web tasarım kursuna yazıl şöyle ucuz yollu.(isteğin varsa tabi para gitmesin boş yere)
Devamınıda sen getircen artık.Benden bu kadar.
Tasarımcı Kardeş öret ohalde ufak tefek şeyler az bilgi büyük başarılara yol açar