Ben battlefied ı BF1942 den beri oynuyorum. O zamanlar counter ın o sıkıcı ve biribirine vurmaya yönelik oyun tarzını yıkarak yeni bir çığır açan bir oyun olmuştu BF1942. Artık sadece adam öldürmek değil strateji de önemliydi, askeri üsleri almak gerekiyordu. Ayrıca tank helikopter ve uçakları kullanabilmek de bir diğer artılardı.
Battlefield uzun bir süre multiplayere ağırlık veren ve botlarla da oynayabilceğimiz oyunlar çıkardı. Senaryo moduna önem vermiyorlardı. Baktılar ki MW serisi senaryo modundan çok kazanıyor, bad company serisiyle senaryo moduna başladılar fakat ben o kdara da etkilendiğimi söyleyemem bf nin senaryo modundan. İşin kötü yanı artık singleplayer i kaldırmışlardı, multi ve senaryo vardı.Battlefield 3 ün adı üstünde bf2 nin devamı yani single olması bekleniyordu onlar senaryo modu çıkardılar ama asıl yoğun ilginin 2014 de çıkacak bf3 ün single versiyonuna olacağını bekliyorum
KISACA: Senaryo arıyosan bf3 e yanaşma multiplayer seviyosan kesinlikle almalısın. Senaryo stiyosan mw3 ü al