http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=47125
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=45536
oyun performansı marka vs...
arkadaşlar sizce hangisi?
Bence LG çünkü onda Windows 7 Home Premium var.
Bence LG çünkü onda Windows 7 Home Premium var.Bir bilgisayarın iyi olmasıyla işletim sisteminin alakası yok. Hele satın alırken bilgisayarın özelliklerinden işletim sistemi en son bakılacak özellik. İşletim sistemi sonradanda rahatlıkla değiştirilebilir.İki cihaz arasında pek fark yok. LG NVIDIA GT335'e sahip SAMSUNG 330M'e, LG 15.6" monitöre sahip SAMSUNG 15.6" LED-HD'e. Tavsiyem SAMSUNG R580'den yana.
Bir bilgisayarın iyi olmasıyla işletim sisteminin alakası yok. Hele satın alırken bilgisayarın özelliklerinden işletim sistemi en son bakılacak özellik. İşletim sistemi sonradanda rahatlıkla değiştirilebilir.Bende biliyorum bir bilgisayarda önce işletim sistemine bakılmayacağını sadece iki bilgisayar arasında özellik olarak çok benzerlik olduğu için Home Premium lu Lg yi seçtim.Arkadaş zaten fikrimizi sormuş bende nedeniyle söyledim.İki cihaz arasında pek fark yok. LG NVIDIA GT335'e sahip SAMSUNG 330M'e, LG 15.6" monitöre sahip SAMSUNG 15.6" LED-HD'e. Tavsiyem SAMSUNG R580'den yana.
Yanlış anlama, tartışmak için yazmadım. Sadece bence bunun yanlış olduğunu belirtmek istedim. Eğer bana yanlış gelen bir şey varsa bunu yazarım. Yoksa o sizin kanaatinizdir saygı duyarım. Benim fikriminde yazdığım gibi olduğunu belirttim.
Arada fark yok denilecek kadar küçük farklar var.
Marka kalitesi olarak Samsung alırdım.
Şuanda fiyat ve performans olarak en iyi alet budur boşa kafa kurcalamayın işlemcisi ve ekran kartı ve fiyatına da bakılırsa
lenovo düşünmüyorum bu ikisinden sizce hangisinin ekran kartı daha iyi
gt335 mi gt330 mu?
Yanlış anlama, tartışmak için yazmadım. Sadece bence bunun yanlış olduğunu belirtmek istedim. Eğer bana yanlış gelen bir şey varsa bunu yazarım. Yoksa o sizin kanaatinizdir saygı duyarım. Benim fikriminde yazdığım gibi olduğunu belirttim.Bende tartışmak için yazmadım eğer sizi kırdıysamda özür dilerim kafam başka konulardaki başka üyeler yüzündan bozuk herkese sert tepkiler vermeye başladım tekrar özür diliyorum sizden.
Bende tartışmak için yazmadım eğer sizi kırdıysamda özür dilerim kafam başka konulardaki başka üyeler yüzündan bozuk herkese sert tepkiler vermeye başladım tekrar özür diliyorum sizden.Özür dilemeniz gerek yok. Sadece tatışmak için yazmadığımı belirttim. Bende aynı şekilde çoğu zaman sinirlenip bazen çok sert konuşabiliyorum. Hadi eyvallah, iyi forumlar.