arkadaslar benım makıede su an windows vista starter yuklu starter çok basıt oldugundan kullanımı pek hosuma gıtmıyor arkadastan orjınal wındows vista ultımate 32 bıt aldım
sımdı sıstem ozellıklerını yazım sorularımı sorım
foxcoon anakart
1 gb kıngston 667 mghz ram
160 gb sata 2 harddsık
pentıum dual core 2.0 mghz işlemci
onboard 256 ekran kartı
sımdı ultımate bılgısayarımı kasarmı
bır ıkıncı starter de ram tuketımı (internet ve müzik kullanırken) 500 600 mb arası deısıo ultımatede aynı ıslemler ıçın aynımı olurmu
ultımate kurayıım mı vindows 7 kuramıyorum ınternetın sınırlı usb bellegım yok ınternet cafeden ındıremıom ya starter ya ultımate ::)))
cvp lar ıçın sımıdden tesekkurler
arkadaslar sorun deıl sorunlar
ultimatede de hemen hemen aynı olur ama birazcık daha fazla olur mesela internet ve müzik kullanırken 700-800 mb civarı ram tüketir daha fazla da tüketeceğini sanmıyorum.
yanı bılgısyara herhangı bı olumsuz durm yaratmaz demı asırı yukden yram yakma fln zaten 1 gb bole bı durum olmaz demı bılgısayarcı asırı yukten sorun yapabılır demıstıde
oyun oynayacaksan hiç vista ultimate kurma derim.çünkü kasar.
ama 1 gb daha ram eklersen rahat rahat kurabilirsin ulttimate yi.
oyun oynamıyacagım sadece ıntenet ve muzık bu durumda 1 gb kasarmı ona gore sımdı kurcam da
Vista için minumum sistem gereksinimlerin var denebilir. Ben sabırlıyımdır, vistanın görselliği için katlanırım dersen kur. Sizin için en iyisi alabilirseniz 1 Gb daha ram takın. O zaman kullanılabilir olur.