aga internetin sınırsız ise netten indir 50 krş da cd, cd ye yazdır tamamdır.. torrent ten felan çekersin... kotasız ise internetin veya kotası sınırsız bi arkadaşına indirt.. 5tl çok yaw..
Arkadaşlar Sorunum Var.Monitörümde Değişik Şeyler
- 1
- 2
saolasında zaten 2 liraya alıcakmışız varmış bitane pasajda plastationu yaptırmaya götürünce kasayıda götürücez bi formatlık işi varsa ben evde atarım ama başka ekran kartı felan problem var ise adamlar yapıcak.
başka fikri olan varmı ekran kartınndan anakarttan felan kaynaklanıyor diyen ?
başka fikri olan varmı ekran kartınndan anakarttan felan kaynaklanıyor diyen ?Belki pixel bozulmuştur.Çizgilerin çıktığı yere on-onbeş dakika boyunca bunu uygula ;)
http://www.filetolink.com/86a00f24
kardeş bunu yüklücezmi anlamadımda pek ?
Arkadaşım Nasıl Yapıcam O Dediğin Şeyi Veya Başka Yolu Varmı Arkadaşlar Sizlerde Yardım Edin. Teşekkürler Şimdiden
programı açınca indirme sayfası geliyor ama indirme linki felan yok masa üstüne açık bırakıp yemeğe gitmiştim 30 dk ama olmadı indirilecek linki orda yok yada ben bulamadım ayrı gönderebilirmisin msn yolu ile felan yada bi siteye up edip ?
12dk bekledimde olmadı kardes indirdim dosyayı yeşil siyah yanıp yanıp sönüyordu ufak pencere işte bekledim 12dk bişe olmadı
ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!
Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolaycagidermek sizi mutlu etmez mi?
Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmayane dersiniz?
Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizinyerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?
“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik varacele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcıolacak bir ürün var “
- 1
- 2