Arkadaşlar Yeni Üye Oldum Herkese Selamlar.
Yardımcı olabileceğinizi düşünerek hemen konuya geçiyorum.
Arkadaşlar counter strikeyi hepiniz duymuşsunuzdur veya oynamışsınızdır ''soccerjem'' football mapını oynamaya başladım 2-3 gün oldu 2 gün önce bir daha oynadım gol olduktan sonra pc birden dondu değişik noktalar felan çıktı jail sv olduğu için micten konuşan adamın bi ara sesi geldi gitti böle değişik şeyler oluyordu ekrana ondan korktum hemen alttan res attım.Açılırken xp de 250mb ram felan yazıyorya ilk açılırken orda o yazıyor altındada değişik rakamlar harfler var ve aralarında baya boşluklar var Örnek( şapkalı a var 476 (&//%WE fhfgh) gibi şeyler var bundan sonra geçti burası asus iştletim sisteminin yeri geldi ordada noktalar vardı ondan sonra windows xp ::: dolma yeri varya 3 nokta gidiyor işte orda bi kere göz kırptıktan sonra açılması gerekiyordu fakat açılmadı sonra bi göz daha kırptı ve ondan sonra bi göz daha kırptı öyle kaldı pc mavi ekran geldi pc res attı yani bu bana pc çöktükten sonrada oluyordu dahada korktum pc çöktü diye res attıktan sonra yukardakilerin aynısı tekrar oldu işte şapkalı a felan asus noktaları gibi geçti orası gene dolma yerine gelmeden önce bi yer geldi güvenli modda başlatılsın ağ komutu ile başlatılsın olağan şekilde başlasın gibi şeyler vardı güvenli modu seçtim monitörün en altında hızlıca rakamlar sayılar felan geçti biraz bekledim sol üst köşede _ yanıp sönüyordu
ondan sonra windows xp mavi ekranına geldi Administatör ve Users Kullanıcısı vardı. usersi seçtim pc deki dosyalarım duruyor ama görünümü felan windows xp klasik yazı boyutları felan deişmiş ve mönitörün üstünde mavi çizgiler var dikeylemesine internet sayfasını açamıyorsun internet bağlı olduğunu göstermiyor sonra pc yi tekrar kapattım ağ konumu ile başlattırdım bu sefer internet geldi.internet sayfasını açınca veya klasörü açınca o mavi çizgiler sarı oluyor şuan ekranımın üstünde sarı dikeylemesine çizgiler var masaüstündede en üstte pc nin markası her köşede güvenli mod diyor tema simsiyah deişmiyorda.hiç bir şey kurulu değil galiba saatin yanında sadece şuan msnim gözüküyor dier virüs tarayıcısı felan gözükmüyor bu çalışmıyor ise internette gezinmeyeyim dimi virüs tarayıcım çalışmıyorsa
işte arkadaşlar kısacası oyun yüzünden galiba ekranımda mavi-sarı çizgiler oluşmaya başladı.sanırsam hiç bir şey kurulu deil kamera ses gibi yardım bekliyorum lütfen çok yoruyor gözü !!