arkadaşlar sistemim:
-64mb ekran kartı
-p4 2.oo ghz işlemci
-256mb ram
kötü olduğunun farkındayım ama oyun tavsiye ederseniz sevinirim.oyunlar çok eski olmazsa daha da sevinirim
arkadaşlar sistemim:
-64mb ekran kartı
-p4 2.oo ghz işlemci
-256mb ram
kötü olduğunun farkındayım ama oyun tavsiye ederseniz sevinirim.oyunlar çok eski olmazsa daha da sevinirim
Far Cry'ı al...
minimumda belki çalışır....
saygılar...
Vice City i dene tüm özellikleri kıs
call of duty 1 çalışabilir.. emin değilim..
arkadaşlar sağolun da vice city call of duty falan zaten rahat çalışıyor en son prince of persia warrior within i oynadım daha başka alternatifler?
NFS Underground 2 yi dene Most Wanted ı da bak istersen pek sanmam çalışacağını ama...Delta Force u dene FM fln çalışır onları dene...
Hard truck veya Age of 3yada2 yi,fifa2005 yükleyebilirsin
efsanefenerli1907NFS Underground 2 yi dene Most Wanted ı da bak istersen pek sanmam çalışacağını ama...Delta Force u dene FM fln çalışır onları dene...most wanted da oyun sonu getirdim
Sana ilk tavsiyem Fallout'tur. Eski bir oyundur...Yo hayır Fallout bir oyun değildir, o bir efsanedir.:D Bilgisayarında oynayabileceğin ender efsanelerden biridir. Sistemini kastırmaz ama saatlerini alır götürür..;)
Yok ben illa çok eski oyun istemiyorum, grafikler güzel olsun dersen Vampire:The Masquarade derim sana. Belki bir FarCry değil ama güzel oyundur.
Saygılar...